З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна
Картинка Янукович підписав закон про біометричні паспорти для українців
 Президент України Віктор Янукович підписав Закон №5492-VI "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус".

Глава держави підписав закон у четвер, повідомляється на офіційному сайті президента. Цей закон передбачає запровадження електронних паспортів для українців.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1006 | Дата: 29.11.2012

Картинка Опозиція хоче визначити ліміт на авіаперельоти та залізничні поїздки депутатів за держкошт
Партія "УДАР" виступає за обмеження низки депутатських пільг, наголошує лідер політсили Віталій Кличко, передає прес-служба УДАРу.
 Так, за його словами, має бути введено ліміт на авіаперельоти та залізничні поїздки депутатів за державний кошт, більше того, "необґрунтовані преференції" взагалі має бути скасовано.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 775 | Дата: 29.11.2012

Картинка Який вибір зробили українці?! Де фальсифікують, підробляють та крадуть?
 Після виборів в Україні найближчим часом підвищаться ціни на газ, воду, харчові продукти. Почнеться девальвація гривні. Причина цьому - неправильний вибір, який зробили виборці. Про це в ефірі ДТРК "Крим" заявив народний депутат України Леонід Грач.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 753 | Дата: 05.11.2012

Картинка Міліція залучила до пошуку Мазурка кримінал, а проти вбитих охоронців не порушуватиме справи
Джерело в МВС розповіло, що "серйозні люди з криміналітету" телефонували оперативникам карного розшуку й заявили, що Ярослав Мазурок вже за кордоном, - передає газета "Сегодня".  Джерело пояснило, що міліція в останні дні дуже "утискає" кримінальний світ, вимагаючи напружити всі зв'язки і видати вбивцю. Інакше, мовляв, спокійного життя не чекайте. Як правило, такий пресинг на кримінал оперативники МВС здійснюють щоразу, коли треба розкрити резонансну справу, яка перебуває на високому контролі.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 880 | Дата: 09.10.2012

Картинка ЗМІ: міліція затримала вбивцю з Каравану
 Вбивця з "Каравану", який розстріляв чотирьох охоронців, затриманий. Про це в ефірі програми "Про життя" на телеканалі "Інтер" заявив ведучий Андрій Пальчевський.

За його словами, ним виявився колишній співробітник торгівельно-розважального центру, звільнений за неадекватну поведінку.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 869 | Дата: 04.10.2012

Картинка Україна не звільнить Тимошенко на вимогу ЄС
Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко заявляє, що Україна не буде реагувати на заклики Євросоюзу звільнити Юлію Тимошенко, повідомляє "Українська правда" з посиланням на Die Presse.  На зауваження, що ЄС ставить підписання Угоди про асоціацію з Україною в залежність від звільнення Тимошенко, Грищенко відповів: "Ми не збираємося нічого робити. Наша судова система повинна працювати і спиратися на факти".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 755 | Дата: 21.09.2012

Картинка Івано-Франківськ - найбезпечніше місто України
Крим і Севастополь найбільш неблагополучні регіони України за версією Державної служби статистики. Регіони оцінювали за кількома критеріями. Зокрема, рівень злочинності, чисельність тяжких злочинів і самогубств, кількість хворих на відкриту і активну форму туберкульозу, кількість психічних розладів, поширеність алкоголізму і наркоманії, рівень безробіття населення, чисельність ДТП, борги по заробітній платі, співвідношення шлюбів та розлучень, кількість дітей, народжених поза шлюбом, інформує УНН.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 811 | Дата: 06.09.2012

Картинка Герега змусить проголосувати за неї 10 тисяч працівників Епіцентру?!
 Кандидат у народні депутати партії "УДАР" Ігор Опадчий заявляє, що кандидат у депутати по його 215-му округу Галина Герега планує привезти на голосування 10 тисяч працівників "Епіцентру".
Про це йдеться у зверненні Опадчого до Конституційного суду, в якому депутат просить розтлумачити пункт закону про право виборців голосувати в одномандатних округах у разі тимчасової зміни місця голосування, пише Українська правда.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 788 | Дата: 06.09.2012

Картинка Литвина використовує сайт ВР для виборчих цілей
 Народні депутати України вимагають на найближчому засіданні Погоджувальної ради і Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України розглянути питання про неприпустимість використання адміністративного ресурсу та службового становища головою Верховної Ради України Володимиром Литвином і дати публічну оцінку цьому факту, пише УНІАН.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 783 | Дата: 03.09.2012

Картинка Спляча красуня: проект Тараса Полатайка
З 22 серпня по 9 вересня на всіх холостяків чекають… в музеї. Суть перформансу: щодня в Національному художньому музеї протягом двох годин буде спати красуня. Особа чоловічої статі, що вважає себе носієм чарівної сили, може прийти в музей і спробувати розбудити її поцілунком.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 871 | Дата: 29.08.2012

« 1 2 3 4 5 6 ... 73 74 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.