З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна
Картинка Сьогодні стартує Євро-2012. Україна похапцем завершує підготовку до приїзду фанатів

В Україні гарячково завершується підготовка до приїзду іноземних фанатів. Найбільше недоробок виявилось у Києві.

На Хрещатику, де все ще зводять фан-зону, за день до початку Євро-2012 панує справжній розгардіяш. Заради Євро порубали з десяток легендарних київських каштанів. Завісили пошарпані фасади символікою чемпіонату.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 690 | Дата: 08.06.2012

Картинка Ющенка відправили до Партії Регіонів - Яценюк і Томенко
Яценюк і Томенко відправили екс-президента України Віктора Ющенка до Партії Регіонів.   На сьогоднішній прес-конференції в Івано-Франківську на запитання чи буде Віктор Ющенко включений в єдиний опозиційний список "опозиціонери" відповіли, що ні, не знайдеться.   "Я можу відповісти словами Олександра Турчинова.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 642 | Дата: 30.05.2012

Картинка Німецький боксер Мануель Чарр стане наступним суперником Кличка старшого
Наступним суперником чемпіона світу за версією WBC у важкій вазі Віталія Кличка стане німецький боксер сирійського походження Мануель Чарр.

Нагадаємо, раніше менеджер братів Кличків Бернд Бенте вже називав Чарра одним з головних кандидатів на бій з Віталієм Кличком.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 717 | Дата: 30.05.2012

Картинка Перелік вулиць, які будуть частково відремонтовані
Виконком Івано-Франківської міськради затвердив перелік об’єктів з будівництва та вибіркового капітального ремонту доріг міста на 2012 рік на загальну суму 8,12 млн. грн. Фінансування робіт буде проводитись за рахунок коштів субвенції державного бюджету через управління капітального будівництва.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 843 | Дата: 22.05.2012

Картинка В'їзд до історико-архітектурної зони Івано-Франківська буде коштувати 50 гривень
В'їзд до історико-архітектурної зони Івано-Франківська буде коштувати 50 гривень. Таке рішення у  міськвиконкомі пояснюють засиллям авто на центральній площі. Екскурсіям ніде пройтися, а пам'ятки від постійної вібрації руйнуються. До літа мають вирішити, як втілити рішення в життя та куди витрачати гроші від зборів.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 705 | Дата: 25.04.2012

Картинка На травневі свята українці будуть мати 5 днів вихідних
Цього року вихідні дні на Великдень будуть 15, 16 квітня, на травневі свята — 30 квітня, 1, 2 і 9 травня. У листопаді 2011 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 1210-р. «Про перенесення робочих днів у 2012 році». Згідно з документом, робочий понеділок 30 квітня українці будуть відпрацьовувати в суботу 28 квітня.

Таким чином, на травневі свята буде чотири вихідних дня 29 і 30 квітня, 1 і 2 травня. Наступний вихідний буде 9 травня.

Також, відповідно до статті 73 КЗпП у 2012 році на підприємствах, в установах та організаціях буде вихідним неділя 15 квітня — Великдень. Відповідно до частини третьої статті 67 КЗпП у випадку, коли святковий або неробочий день (ст.73 КЗпП) збігається з вихідним днем, вихідний день переноситься на наступний після святкового або неробочого. Таким чином, понеділок — 16 квітня буде вихідним днем.
Репортер
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 717 | Дата: 10.04.2012

Картинка Ціна на бензин росте вгору
Вартість палива на івано-франківських автозаправних станціях не стабілізується уже другий місяць поспіль. Показники на стелах АЗС зростали і продовжують рухатись вгору, хоча дизпаливо за минулий тиждень не дорожчало, всі  бензини піднялись в ціні  ще  на 10 копійок. А 92 перейшов таким чином позначку в 11 грн.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1239 | Дата: 10.04.2012

Картинка Продукти знову подорожчають
Цієї весни молочна продукція в Україні, швидше за все, не дешевшатиме.

Такий прогноз озвучила керівник аналітичного департаменту Консалтингової агенції "ААА" Марія Колесник у ефірі "Ера FM".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 674 | Дата: 02.04.2012

Картинка А в центрі Києва мітингують
Захисники Юлії Тимошенко не встигли повністю ознайомитися з матеріалами кримінальної справи щодо корпорації "Єдині енергетичні системи України" до 28 березня.
За словами адвоката екс-прем’єра Сергія Власенка, визначеного судом часу для ознайомлення не вистачило, зокрема двом новим захисникам Тимошенко.
Він сказав Радіо "Свобода", що захисників екс-прем’єра побільшало лише кілька днів тому, однак обмеження терміну для ознайомлення 28 березня їх не стосується.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 690 | Дата: 28.03.2012

Картинка Олег Тягнибок: Мій телефон прослуховують постійно
Днями лідер опозиційної політичної партії ВО "Свобода” Олег Тягнибок заявив, що влада розпочала проти непідконтрольного їй бізнесу спецоперацію терору, шантажу й залякування під назвою «Супутник». Ми вирішили докладніше розпитати в Тягнибока про цю спецоперацію.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 731 | Дата: 28.03.2012

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 73 74 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.