З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » ЗМІ: міліція затримала вбивцю з Каравану

ЗМІ: міліція затримала вбивцю з Каравану

фото ЗМІ: міліція затримала вбивцю з Каравану
 Вбивця з "Каравану", який розстріляв чотирьох охоронців, затриманий. Про це в ефірі програми "Про життя" на телеканалі "Інтер" заявив ведучий Андрій Пальчевський.

За його словами, ним виявився колишній співробітник торгівельно-розважального центру, звільнений за неадекватну поведінку.

Після повідомлення про затримання програма була перервана, аби "з’ясувати подробиці".

При цьому, прес-секретар МВС Володимир Поліщук, який був присутній на програмі, не зміг підтвердити або спростувати цю інформацію через "відключені телефони".

Жодних офіційних повідомлень з цього приводу з МВС не надходило.

Відео розстрілу охоронців у "Каравані" виявилося змонтованим

Крім того, виявилося, що оприлюднене відео стрілянини у "Каравані" - не повна версія подій.

Під час розстрілу охоронців у маленькій кімнаті можна помітити, що відео змонтоване, зазначили фахівці, передає УНІАН.

"100% відео змонтоване. Ми бачимо це навіть по світлу. Стрибає баланс світла", - пояснила режисер відеомонтажу Марія Ковалевська.

Не меншої уваги заслуговує і відсутність крові після пострілів. Єдина ж загадка, яку поки що вдалось розгадати - це кулі.

При пострілах впритул вони проходять навиліт, чого знову ж таки не було під час подій у "Каравані". Або саморобні патрони були, де недостатній об'єм пороху для пробивної сили, або ж сам ствол був перероблений, і він гасив потужність куль", - заявив в ексклюзивному коментарі колишній заступник керівника УБОЗу Київщини Сергій Лисенко.

Він також припустив, що розкриття справи може значно затягтися. Адже головна перепона у слідства на сьогодні - це не тільки відсутність імені та прізвища зловмисника, а й випадковий характер злочину.

"Відповідно, не можна вибудовувати якийсь взаємозв'язок між жертвою і злочинцем, як це зазвичай робиться. Такі злочини звичайно розкриваються складніше", - пояснив Лисенко.

Нагадаємо, трагедія в торговельному центрі "Караван" сталася 26 вересня. Невідомий, якого зафіксували відеокамери, застрелив трьох співробітників служби безпеки і зник.

По Києву розвішано фотографії злочинця, є відео вбивства, передбачуваний маршрут втечі. Правоохоронці схиляються до думки, що кілер є психічно хворим. Психологи цю версію критикують, зазначаючи, що він вчиняв злочин з незворушним обличчям і виглядав цілком осудно.

До 1 жовтня міліція отримала не менше 30 повідомлень про людей, схожих на стрільця з "Каравану".
Категорія:Новини Україна| Перегляд:875| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.