З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура
Картинка Сьогодні в Одесі розпочинається Міжнародний кінофестиваль

Урочисте відкриття 6-го Одеського міжнародного кінофестивалю відбудеться вже сьогодні в Одеському академічному театрі музичної комедії

Церемонію відкриття ОМКФ-2015 проведуть телеведучі Олег Панюта та Ольга Бутко. На сцені попурі виконає Фелікс Шиндер і Одеський музичний кооператив "Гроші Вперед".

Категорія: Культура | Переглядів: 4488 | Дата: 10.07.2015

Картинка Дев’ятий фестиваль українського опору «Бандерштат» пройде на Волині

Фестиваль української музики, літератури, історії, мистецтва та кіно триватиме з 31 липня до 2 серпня на іподромі в Луцькому центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Виконавчий директор заходу, фронтмен гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк зазначив, що цьогоріч склад учасників чи не найзірковіший за всі попередні фестивалі, попри те, що кількість хедлайнерів набагато менша, а також, що «Бандерштат» розширює свій стилістичний діапазон і, крім традиційного року, відвідувачі дев’ятого фестивалю зможуть почути етно-електронний проект «ONUKA».

Категорія: Культура | Переглядів: 151579 | Дата: 15.06.2015

Картинка Юні франківці готуються до міжнародних змагань

Літо для одних це сонце та море, в інших - гори та ліси, дехто об'їжджає всіх родичів, а частина просто нудиться вдома. Але юні франківці вже зараз почали готуватися до вересневого фестивалю талантів.

Категорія: Культура | Переглядів: 947 | Дата: 09.07.2014

Картинка У Манявському монастирі відбулась багатотисячна молитва прочан

7 липня у древньому чоловічому Хресто-Воздвиженському монастирі у Маняві відбулося багатотисячне Богослужіння.

Божественну літургію традиційно очолив Предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату – Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. В урочистій молитві взяло участь керівництво облдержадміністрації та обласної ради.

Категорія: Культура | Переглядів: 996 | Дата: 08.07.2014

Картинка RAKOVETS FEST (Раковець фест 2014)

На фестивальній карті України з’являється нова локація! 28-29 червня у Львівській області відбудеться RAKOVETS FEST.
спочатку про місце проведення, це буде в 20-ти км від Львова в селі Раковець і поблизу є село Новосілки.
Раковець — одне із найвідоміших сіл Пустомитівського району. Воно розташоване на березі р.

Категорія: Культура | Переглядів: 1052 | Дата: 26.06.2014

Картинка Українська попса розважається в Москві поки українські солдати гинуть за Батьківщину

Цими вихідними українські поп-виконавці Ані Лорак, Віра Брежнєва, Потап та Настя Каменських, отримали в Москві російську музичну премію RU TV

31 травня низка українських поп-виконавців отримали російську музичну премію RU TV.  Так, Ані Лорак отримала на цій тусовці аж дві нагороди та була визнана найбільш екстравагантною виконавицею.

Категорія: Культура | Переглядів: 1067 | Дата: 02.06.2014

Картинка Івано-Франківський облмуздрамтеатр готує прем’єри
У Івано-Франківському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. Івана Франка тривають ремонтні роботи. Але творчий колектив театру обіцяє вже незабаром представити декілька прем’єр.
Категорія: Культура | Переглядів: 1193 | Дата: 23.09.2013

Картинка Під крилами визвольних дум: дивізія „Галичина”
У відділі краєзнавчої літератури обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка, де в рамках циклу „Батьківщини сини незборимі” функціонує книжкова виставка „Дивізія „Галичина”: пам’ять і дослідження”, приурочена 70-річчю з часу її утворення.
Категорія: Культура | Переглядів: 1149 | Дата: 26.04.2013

Картинка Виставка сценічного мистецтва - Віртуози української сцени
З нагоди Міжнародного дня театру відділи книгозберігання та літератури з мистецтва запрошують поринути у світ сценічного мистецтва, переглянувши виставку-сюрприз „Віртуози української сцени”.

    Існують на світі вартості, які ніколи не втрачають свого значення, тривають вічно і тому утримуються та передаються з покоління в покоління.
Категорія: Культура | Переглядів: 1031 | Дата: 26.03.2013

Картинка Коломиянам презентували роман «Як снитьс жито»
Днями, в Коломиї відбулася зустріч з письменником, журналістом, відомим громадським діячем Дмитром Захаруком, який завітав до писанкового міста з презентацією своїх творчих доробків. Нещодавно вийшов друком роман «Як сниться жито» та збірка оповідань «Мірка». Автор переконаний, що тема боротьби українського народу за Україну та людські стосунки у складних життєвих ситуаціях дуже актуальна у наш час.
Категорія: Культура | Переглядів: 1044 | Дата: 25.03.2013

1 2 3 ... 25 26 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.