З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна
Картинка Шуфрич не вірить у співпрацю БЮТ і ПР
"Я не думаю, що найближчим часом можливо переступити і з боку Януковича, і з боку Тимошенко, через дуже особисте. Я припускаю якусь консолідацію і співпрацю лише після парламентських виборів, якщо вони будуть черговими. Коли життя ще раз покаже, що є дві домінуючі політичні сили, якщо так буде, і тоді вже народ почне підштовхувати до об'єднання", - заявив "регіонал".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 905 | Дата: 01.03.2010

Картинка Через підйом води в річках підтоплення очікуються в шести областях
Сьогодні і завтра відразу в шести областях України - на заході (Тернопільська, Хмельницька, Рівненська, Волинська області) і в центрі (Вінницька та Житомирська області) - очікується підйом води в басейнах Західного Бугу, Сяну, Дністра, Прип'яті та Случі до 1 метра, пише газета "Сегодня".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 886 | Дата: 01.03.2010

Картинка Тимошенко попросить Януковича розглянути питання "Межигір'я"
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко має намір звернутися до президента України Віктора Януковича з тим, щоб на засіданні створеного ним Національного антикорупційного комітету першими були розглянуті питання про приватизацію шельфу Чорного моря, про діяльність швейцарського газотрейдера "РосУкрЕнерго" і повернення резиденції "Межигір'я" державі. Про це вона заявила, відкриваючи позачергове засідання уряду в понеділок в Києві, передає УНІАН.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 887 | Дата: 01.03.2010

Картинка Янукович хоче домовитися з ЄС про безвізовий режим
Сьогодні президент Віктор Янукович відвідає з робочим візитом Брюссель. Це перший закордонний візит Януковича на посаді президента України. На переговорах із керівництвом Єврокомісії голова держави наполягатиме на запровадженні безвізового режиму для громадян України вже з 1 січня 2011 року, пише КоммерсантЪ-Украина. Скасування віз до цього часу навряд чи можливе, оскільки це рішення мають ратифікувати парламенти всіх країн Євросоюзу.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 956 | Дата: 01.03.2010

Картинка Тимошенко наполягає на розгляді питання відставки уряду 2 березня
"Я переконана в тому, що ті політичні сили, які будуть підтримувати стратегію розвитку України, підтримуватимуть її зміцнення, її силу, її незалежність, суверенітет, енергетичну незалежність, справжню боротьбу з корупцією, залишаться в демократичній коаліції. І це стане певним елементом ясності, на яких позиціях стоїть кожен народний депутат у Верховній Раді України", - сказала вона.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 910 | Дата: 01.03.2010

Картинка Янукович почав скасовувати укази Ющенка
Президент Віктор Янукович скасував указ про призначення Андрія Мирошніченка членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Відповідний указ оприлюднений на сайті глави держави.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 902 | Дата: 27.02.2010

Картинка Янукович доручив Генпрокуратурі перевірити використання урядом бюджетних коштів
Президент України Віктор Янукович доручив Генпрокуратурі перевірити використання урядом бюджетних коштів. Про це він сказав сьогодні, 26 лютого, на зустрічі з генпрокурором Олександром Медведьком, повідомляє прес-служба президента.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 866 | Дата: 27.02.2010

Картинка Українські науковці зможуть лікувати стовбуровими клітинами безнадійно хворих пацієнтів
"У першій фазі ми провели клінічні випробування з групою пацієнтів – 25 осіб, які хворі на цукровий діабет. Таких хворих в Україні півтора мільйони чоловік. Найстрашніші наслідки діабету - це ураження судин, нирок, органів зору. Саме ці ураження призводять до інвалідності та смерті пацієнта.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1097 | Дата: 25.02.2010

Картинка До КС надійшло подання ВР Криму щодо присвоєння Бандері звання Героя України
До Конституційного Суду України сьогодні надійшло конституційне подання Верховної Ради Автономної Республіки Крим щодо відповідності Конституції України (конституційності) Указу Президента України "Про присвоєння Степану Бандері звання Герой України" від 20 січня 2010 року № 46.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 923 | Дата: 25.02.2010

Картинка Ющенко залишив для нового президента рекомендацій на 38 сторінок
Ющенко очікує, що цього року пожвавлення відбудеться в усіх галузях економіки. Реальний ВВП та обсяг промислового виробництва зростуть на 3% (останній - завдяки росту в металургії на 4,8%). Позитивні зрушення будуть спостерігатися у зовнішньоекономічній діяльності (у січні-березні обсяг експорту збільшиться на 14,6%, імпорту - на 7%) та інвестиційної активності.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 903 | Дата: 25.02.2010

« 1 2 ... 71 72 73 74 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.