З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна
Картинка Хто пройде до Верховної Ради на парламентських виборах
 До парламенту впевнено проходять чотири партії - Партія регіонів, ВО "Батьківщина", "УДАР" і Компартія.
Про це свідчать дані соцопитування, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва разом із соціологічною службою Центру Разумкова з 10 по 15 серпня.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1304 | Дата: 27.08.2012

Картинка У Миколаєві російська мова отримала статус регіональної.
Як розповів журналістам голова Миколаївської міської організації "Свобода" Микола Дерев'янко, приблизно о 9 годині 15 хвилин, біля їх пікету з'явилися міцні молоді люди, які висловлювали погрози та образи на адресу свободівців. За його словами, вони всіляко проявляли агресію і провокували конфлікт.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 796 | Дата: 21.08.2012

Картинка Ксерокопії документів можуть легко потрапити не в ті руки. (відео)
В інтернеті можна легко та відносно дешево купити якісні кольорові копії паспортів, ідентифікаційних кодів, будь-яких довідок і навіть закордонних віз, йдеться в сюжеті ТСН. Головний документ, що засвідчує особу людини - паспорт. За життя його доводиться залишати у десятках установ: на місці роботи та навчання, у візовому відділі посольств, у тур фірмі і навіть у маленькому пункті обміну валют.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 890 | Дата: 23.07.2012

Картинка У СІЗО помер 28-річний ув’язнений, багато гематом. У ДПтС стверджують, що травмувався сам
У Донецькому слідчому ізоляторі помер ув’язнений – 28-річний Роман Валетов.
Родичі стверджують, що хлопця жорстоко побили, про що свідчать численні травми та гематоми, повідомляє 5 канал.
Натомість в пенітенціарній службі заявляють, що Валетов сам травмувався, коли у нього були судоми, схожі на симптоми епілепсії.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 789 | Дата: 14.07.2012

Картинка Яценюк і члени «Фронту змін» йдуть на вибори від Об'єднаної опозиції за списком «Батьківщини»
Глава ради об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк йде на парламентські вибори як безпартійний, голова громадської організації "Фронт змін", інші члени партії "Фронт змін" - як безпартійні, члени ГО "Фронт змін".

Як повідомляє прес-служба політичної партії "Фронт змін", таке рішення одностайно схвалили в суботу, 14 липня, в Києві делегати з'їзду цієї партії.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 871 | Дата: 14.07.2012

Картинка BBC агітує англійців усе кидати і їхати в Україну: атмосфера на 100% позитивна
Українці – фантастично гостинний народ, а атмосфера в країні під час Євро-2012 на 100% позитивна. На цьому в коментарях британському телеканалу ВВС наголосили вболівальники національної збірної Англії, які завітали до Києва аби підтримати своїх улюбленців у чвертьфінальній грі проти Італії.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 737 | Дата: 25.06.2012

Картинка Рада відправила закон про зняття недоторканості з президента і депутатів в КС
 Як повідомляється, за включення законопроекту в порядок денний поточної 10-ї сесії парламенту й спрямування на висновки в КС проголосували 389 з мінімально необхідних 226 нардепів, зокрема, 173 члена фракції Партії регіонів, 99 депутатів від "БЮТ-Батьківщини", 51 член фракції НУ-НС, 25 нардепів від КПУ, 20 депутатів від Народної партії, 8 членів групи "Реформи заради майбутнього", а також 13 позафракційних.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 810 | Дата: 20.06.2012

Картинка Кубок Європи з танцювального спорту завоювали Українці
Змагання на Кубок Європи з танцювального спорту вперше пройшли в Судаку (Крим). Переможцями стали українські спортсмени.
"Кубок Європи проходив в рамках 14-х Міжнародних відкритих змагань з танцювального спорту "Великий Шовковий Шлях", брали участь спортсмени з 16-ти країн", ...
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 812 | Дата: 19.06.2012

Картинка Хор з Прикарпаття "Воскресіння" став лауреатом міжнародного конкурсу
У конкурсі хорової  церковної музики «Хайнувка 2012» , який відбувався у Польщі в місті Білосток колектив з Прикарпаття посів перше місце.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 778 | Дата: 13.06.2012

Картинка Будинок у Луцьку провалився через магазин меблів - мешканці
У Луцьку на вул. Рівненській, 109 провалився один із під'їздів п'ятиповерхівки. Загинуло двоє людей. Один із них пенсіонер. Тіло другого загиблого рятувальники виявили буквально півгодини тому. Ще одну з літніх жінок дістали з-під завалів і відвезли у міську лікарню. За чутками, вона в комі. Жінку поклали у відділення нейрохірургії.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 792 | Дата: 10.06.2012

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 73 74 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.