З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Герега змусить проголосувати за неї 10 тисяч працівників Епіцентру?!

Герега змусить проголосувати за неї 10 тисяч працівників Епіцентру?!

фото Герега змусить проголосувати за неї 10 тисяч працівників Епіцентру?!
 Кандидат у народні депутати партії "УДАР" Ігор Опадчий заявляє, що кандидат у депутати по його 215-му округу Галина Герега планує привезти на голосування 10 тисяч працівників "Епіцентру".

Про це йдеться у зверненні Опадчого до Конституційного суду, в якому депутат просить розтлумачити пункт закону про право виборців голосувати в одномандатних округах у разі тимчасової зміни місця голосування, пише Українська правда.

"Галина Герега, власниця великої мережі супермаркетів "Епіцентр" та кандидат у 215-му окрузі планує привезти в Київ у 215-й округ всіх співробітників гіпермаркетів з усієї України приблизною кількістю 10 тисяч осіб", - йдеться в зверненні.

Кандидат від "УДАРу" заявляє, що Герега хоче спотворити результати виборів На думку депутата, ці 10 тисяч можуть вирішити долю виборів в окрузі або суттєво спотворити волевиявлення територіальної громади.

Опадчий заявив, що чинне законодавство допускає можливість такого "політичного шарлатанства", але необхідно діяти і "обов'язково захистити право територіальної громади самостійно визначати свого представника у Верховній Раді".

"Саме тому Конституційний суд має обов'язково виправити цей недолік законодавства та невідповідність Конституції", - переконаний кандидат.

Раніше повідомлялося, що ЦВК звернулася до генерального прокурора Віктора Пшонки з проханням перевірити факти примушування студентів Національного університету державної податкової служби голосувати за Петра Мельника.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:794| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.