З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна
Картинка Нардепи-втікачі підтвердили свій вихід із Батьківщини
 Депутат від "Батьківщини" Олег Канівець вийшов із фракції у відповідь на бездіяльність її керівництва. Про це йдеться у його заяві, яку отримала "Українська правда".

"Я справді написав заяву про вихід із депутатської фракції "Батьківщина". Це було нелегке рішення. Але іншого вибору керівництво фракції - Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов - мені не залишили", - пише він.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 974 | Дата: 04.04.2013

Картинка Міс України - Анна Заячківська з Івано-Франківська
Переможниця конкурсу краси „Міс Україна 2013" Анна Заячківська повернулася до рідного Івано-Франківська щасливою і засмученою водночас. Втішена перемогою, дівчина не чекала такої кількості негативних коментарів, які з'явилися в Інтернеті одразу після церемонії нагородження
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1811 | Дата: 03.04.2013

Картинка Луценка заарештували незаконно – вищий спецсуд
Вищий спеціалізований суд України оголосив, що необхідно виконати рішення Європейського суд з прав людини відносно Юрія Луценка – зокрема щодо обрання йому запобіжного заходу. "Водночас, як видно з наявних матеріалів, у справі щодо Луценка Ю.В. факти порушень його процесуальних прав під час затримання, зміни, обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту вже встановлені Європейським судом.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 798 | Дата: 21.02.2013

Картинка Василь Гладій: «Коли у 2010 році виграв Янукович, Україна програла»
Народний депутат України Василь Гладій, який на парламентських виборах здобув переконливу перемогу в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №89 з центром у Снятині, перебуваючи з робочою поїздкою на Прикарпатті, розповів журналістам тижневика «Коломийські ВІСТИ» про свою роботу у Верховній Раді України та політичну ситуацію в країні.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 889 | Дата: 20.02.2013

Картинка Кокс і Квасьнєвський були в шоці від зустрічі з Тимошенко в душі
Зустріч екс-прем'єра Юлії Тимошенко в ЦКЛ №5 Харкова з колишнім президентом Європарламенту Петом Коксом та екс-президентом Польщі Олександром Квасьнєвським проходила в душовій кімнаті, де знаходиться екс-прем'єр після оголошення акції громадянської непокори. Про це журналістам повідомила дочка Тимошенко, Євгенія.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 869 | Дата: 07.02.2013

Картинка Янукович незадоволений співпрацею з Енергетичним співтовариством
 Україна незадоволена рівнем співпраці з Європейським енергетичним співтовариством. Про це заявив президент Віктор Янукович на спільній прес-конференції з президентом Литви Далею Грибаускайте у Вільнюсі, передає "Інтерфакс-Україна".

"Україна, як член Енергетичного співтовариства, виконує всі зобов'язання перед ЄС. Крім того, ми намагаємося дуже оперативно реагувати на прийняті якісь рішення чи рекомендації.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 786 | Дата: 06.02.2013

Картинка Гриценко поскаржився на Яценюка
Ніхто з партій-учасниць фракції "Батьківщина" з різних причин зараз не готовий влитися в єдину партію. Про це заявив нардеп від "Батьківщини", лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко в інтерв'ю тижневику "2000". За його словами, які наведені на сайті політика, перш ніж ставити питання про одну партію, потрібно створити атмосферу взаємної довіри та підтримки, довести не закликами, а справами, що разом працювати комфортніше і ефективніше. "Чи далеко ми просунулися по цьому шляху?
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 811 | Дата: 02.02.2013

Картинка Лідер УДАРу подав до суду на голову Верховної Ради.
Віталій Кличко позивається до голови Верховної Ради Володимира Рибака і вимагає визнати протиправними дії спікера під час голосування за відставку Сергія Арбузова з посади голови НБУ і призначення Ігоря Соркіна на цю посаду, пише УНІАН.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 863 | Дата: 22.01.2013

Картинка Садиба святого Миколая починає приймати гостей
В селі Тишківцях садиба святого Миколая, збудована на родинному обійсті професора столичного лінгвістичного університету Ольги Матвієнко, приймає місцеву дітвору та гостей з усього району.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 938 | Дата: 12.12.2012

Картинка У Януковича заговорили про плани зменшити дотації регіонам
Ставнійчук повідомила, що реформою пропонується надати право обласним, районним радам формувати власні виконавчі органи, самостійно розробляти і виконувати перспективні, а не тільки щорічні програми соціально-економічного, культурного розвитку та районні і обласні бюджети.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 922 | Дата: 01.12.2012

« 1 2 3 4 5 ... 73 74 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.