З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна
Картинка На Львівщині стартують міжнародні військові навчання

Сьогодні на Яворівському полігоні починаються 12-денні міжнародні військові навчання Про це повідомили у Міністерстві оборони України. Старт навчань Saber Guardian / Rapid Trident-2015 ознаменує урочиста церемонія підняття прапорів України та США на території центрального військового містечка Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені гетьмана Сагайдачного.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 4268 | Дата: 20.07.2015

Картинка У зоні АТО загинув начальник розвідки управління ракетних військ

У зоні АТО загинув начальник розвідки управління ракетних військ і артилерій управління оперативного командування "Захід" полковник Юрій Цісарук

Інцидент стався 12 липня.

"Командування та весь особовий склад оперативного командування "Захід" висловлює глибокі співчуття родині героя з приводу загибелі справжнього патріота України, бойового друга. Він до кінця з честю та гідністю виконав свій військовий обов’язок. Світла пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях", - йдеться в повідомленні.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 4486 | Дата: 14.07.2015

Картинка Сьогодні в Україні розпочалась вступна кампанія (інфографіка)

Сьогодні, 10 липня, розпочинається прийом заяв та документів на денну форму навчання до вищих навчальних закладів.

Прийом заяв від абітурієнтів, які не складають вступних екзаменів, закінчується 31 липня, зазначили у Міносвіти. Прийом заяв від абітурієнтів, які складають вступні екзамени, закінчується 24 липня. Вступні екзамени та співбесіди проводяться з 25 липня до 31 липня.

 

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 3677 | Дата: 10.07.2015

Картинка Росія перекинула на Донбас "Нони", "Гвоздики" і БМД

На Донбас із території Росії було перекинуто три САУ 2С9 "Нона-С", чотири 122-мм САУ 2С1 "Гвоздика" і шість БМД-2

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук.

"У прикордонних н. п. на окупованих територіях (Суходільськ, Краснодон, Свердловськ) фіксується проходження колон транспорту і бойової техніки в обидві сторони", - зазначив він.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 4243 | Дата: 10.07.2015

Картинка На Донбасі крихке перемир'я чергується обстрілами

Попри досягнуті ще у п'ятницю домовленості у Мінську, за яким оголошувався режим припинення вогню, у зоні АТО продовжується йти бої, наносить удари артилерія, а Росія нарощує свої війська у Криму на кордоні із Херсонщиною та намагається дестабілізувати ситуацію в Молдові.

За інформацією РНБО, у зоні АТО за останню добу були зафіксовані обстріли у північних передмістях Донецька, біля Маріуполя у селищах Черненко, Павлопіль, Сартана, біля населеного пункту Щастя та Золоте у Луганській області та інших населених пунктах.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 4341 | Дата: 08.09.2014

Картинка Українські військові залишили аеропорт Луганськ - РНБО

 Українські військові відійшли з аеропорту Луганськ. Про це на брифінгу в понеділок, 1 вересня, повідомив речник РНБО Андрій Лисенко.

За його словами, це було зроблено, зважаючи на точність артилерійських ударів супротивника. За даними РНБО, у боях за луганський аеропорт українські військові у неділю знищили 7 російських танків.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1438 | Дата: 01.09.2014

Картинка Два поранених українських офіцера підірвали себе разом з 12 десантниками з Костроми

За даними відомства, надійшло розпорядження сформувати і відправити на підсилення одного з підрозділів два відділення ПЗРК на чолі з командиром зенітно-ракетного дивізіону майором Олександром Кандесюком. Він, разом із ввіреним йому особовим складом, висунувся на вказані позиції. Здійснивши марш, зенітники прибули в місце розташування батальйонної групи.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1537 | Дата: 29.08.2014

Картинка Комбат Донбасу назвав основні вимоги пікету під Генштабом

«Хочу, щоб була надана допомога побратимам під Іловайськом. Знаю, зараз запускається меседж, мовляв ситуація зараз дуже складна, і щоб врятувати Маріуполь, треба здати Іловайськ. Але дії Генштабу і раніше не були зваженими», - сказав командир батальйону.

Друга вимога – налагодити взаємодію між різними родами військ.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1452 | Дата: 28.08.2014

Картинка Семенченко просить допомогу у Червоного Хреста

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко відкрито звернувся до представників Червоного Хреста з проханням про термінову евакуацію поранених і тіл загиблих з оточеного Іловайська, який опинився під одним з основних ударів бойовиків.

Так, за даними комбата, необхідно вивезти 11 поранених, частина з яких отримала важкі поранення, а також 7 тіл загиблих. Усі втрати стали результатом нічного артилерійського нальоту з 220-міліметрового "Урагану" та "Градів" бойовиків.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1059 | Дата: 26.08.2014

Картинка Сили АТО взяли в кільце Горлівку, а Хрящувате зачищають від бойовиків

На Сході України сили АТО провели ряд успішних наступальних дій. Як повідомляє у себе в Facebook керівник "ІС" Дмитро Тимчук, остаточно армія взяла в кільце Горлівку. "Розвинений успіх в районі н.п.Новосвітлівка-Хрящувате з відсікання Луганська від решти території, контрольованої "ЛНР" (н.п.Хрящувате проходить зачистка від терористів), завдяки чому взята під повний контроль ділянка траси М-04", - пише Тимчук.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1017 | Дата: 18.08.2014

1 2 3 ... 73 74 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.