З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Який вибір зробили українці?! Де фальсифікують, підробляють та крадуть?

Який вибір зробили українці?! Де фальсифікують, підробляють та крадуть?

фото Який вибір зробили українці?! Де фальсифікують, підробляють та крадуть?
 Після виборів в Україні найближчим часом підвищаться ціни на газ, воду, харчові продукти. Почнеться девальвація гривні. Причина цьому - неправильний вибір, який зробили виборці. Про це в ефірі ДТРК "Крим" заявив народний депутат України Леонід Грач.

"Вам не вистачило уроку 2010 року, - отримали урок 2012 року. Більше того, а ми що, не розуміємо, що азаровщина порожня з поглядуу можливостей? Ми що, не розуміємо, що тримали цю бідну гривню на прив'язі до сьогоднішнього дня, а далі вона стрибне. Ми що, не розуміємо, що нема звідки грошей брати, тому що немає виробництва, немає робочих місць, немає реалізації продукції. А це означає, що поїдуть до Міжнародного валютного фонду брати черговий транш", - заявив Грач.

Він зазначив, що найближчим часом влада підвищить тарифи на газ, воду, а далі почнеться інфляція: "Доведеться виконати ще одну умову Міжнародного валютного фонду, а тому чекайте не лише холодної зими, а й підвищення тарифів на газ, адже облгази стали приватними, чекайте підвищення до 100% на електроенергію, вони теж стали приватними, включаючи і "Крименерго", чекайте підвищення на воду, само собою - на хліб та інші продукти".

"Готуйтеся до того, що ваша безвідповідальність ударить по вас самих, іншого варіанту в житті немає. Коли ви опритомнієте, коли ви це можете зробити, якщо ви зрозумієте, що ви народ, я не знаю. Але те, що ви до кінця життя тягнутимете мізерне існування, заручниками зробили своїх дітей, онуків, правнуків, - це вже точно, шановні кримчани. А тому робіть висновок з точки зору відповідальності, політичного пробудження. Але якщо вам подобається бути тим бидлом, яке возитимуть і заганятимуть на виборчі дільниці, вказуватимуть вам, як голосувати, де галочку ставити, ну що ж - се ля ві, як кажуть французи", - звернувся Леонід Грач до виборців.

Нагадаємо, що сам Грач балотувався у Верховну Раду як самовисуванець по виборчому округу №1 (Залізничний і Центральний райони Сімферополя). За даними обробки 100% голосів ЦВК, перемогу на окрузі здобула представниця Партії регіонів Віталіна Дзоз, яка отримала 38,76% голосів виборців. Друге місце посів Леонід Грач з результатом 17,98%.

Раніше Леонід Грач заявляв, що влада Росії здала Крим "донецьким бандитам".

 Округ 216-й: суд ухвалив рішення про перерахунок голосів на 19 дільницях, де перемогла Ляпіна


Окружний апеляційний суд Києва ухвалив рішення про перерахунок голосів на 19 дільницях 216-го округу, де переможцем стала представник опозиції Ксенія Ляпіна. Про це повідомив у блозі на "Українській правді" 4 листопада ввечері журналіст Андрій Черніков.

"Буквально 5 хвилин тому після засідання Окружного апеляційного суду стало відомо, що в 216-му окрузі буде перерахунок на 19 дільницях, чого вимагав Олександр Супруненко", - написав він.

За його словами, Ляпіна, яка лідирує з перевагою майже в 1500 голосів, готується до гіршого.

Нагадаємо, 30 жовтня Олександр Супруненко заблокував засідання комісії, що уточнювала протокол ДВК №181. 31 жовтня повідомлялось, що Ляпіна перемогла у 216-му окрузі, після чого Олександр Супруненко домігся у суді перерахунку голосів.

Зазначимо, що Супруненко подав 4 позови до ОВК щодо перерахунку голосів і визнання голосування недійсним до Київського окружного адміністративного суду. В одній зі справ до участі у слуханні було залучено ВО "Батьківщина" як третю особу.

1 листопада Ляпіна звернулася до Генерального прокурора України Віктора Пшонки із заявою про підміну голосів.

2 листопада нардеп В'ячеслав Кириленко заявив, що позов Супруненка до Ляпіної в суді розгляне зять "регіонала" Ківалова і висловивив сумнів щодо того, що рішення буде ухвалено об'єктивно.

4 листопада Київський окружний адміністративний суд встановив фальсифікацію на парламентських виборах на одній з дільниць округу №216 в Києві, на якому перемогла Ксенія Ляпіна.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:760| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): вибори 2012
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.