З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід

Новини, цікаві факти, репортажі Івано-Франківська, України та світу


Картинка У Росії хочуть штрафувати за підключення до Wi-Fi без ідентифікації

У Росії за підключення до Wi-Fi-мереж без ідентифікації, з 2016 року хочуть встановити адміністративну відповідальність Відповідний законопроект підготовлений Міністерством зв'язку і масових комунікацій Росії,.

Цей законопроект, який Мінкомзв'язку Росії розробляє спільно із ФСБ Росії, МВС Росії та Мінекономрозвитку Росії, передбачає зобов'язати юридичних осіб та індивідуальних підприємців надавати безкоштовний доступ в інтернет в громадських місцях тільки при наявності договору з оператором зв'язку про ідентифікацію користувачів.

Категорія: Новини світ | Переглядів: 4727 | Дата: 22.07.2015

Картинка На Львівщині стартують міжнародні військові навчання

Сьогодні на Яворівському полігоні починаються 12-денні міжнародні військові навчання Про це повідомили у Міністерстві оборони України. Старт навчань Saber Guardian / Rapid Trident-2015 ознаменує урочиста церемонія підняття прапорів України та США на території центрального військового містечка Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені гетьмана Сагайдачного.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 4242 | Дата: 20.07.2015

Картинка У зоні АТО загинув начальник розвідки управління ракетних військ

У зоні АТО загинув начальник розвідки управління ракетних військ і артилерій управління оперативного командування "Захід" полковник Юрій Цісарук

Інцидент стався 12 липня.

"Командування та весь особовий склад оперативного командування "Захід" висловлює глибокі співчуття родині героя з приводу загибелі справжнього патріота України, бойового друга. Він до кінця з честю та гідністю виконав свій військовий обов’язок. Світла пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях", - йдеться в повідомленні.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 4456 | Дата: 14.07.2015

Картинка Сьогодні в Одесі розпочинається Міжнародний кінофестиваль

Урочисте відкриття 6-го Одеського міжнародного кінофестивалю відбудеться вже сьогодні в Одеському академічному театрі музичної комедії

Церемонію відкриття ОМКФ-2015 проведуть телеведучі Олег Панюта та Ольга Бутко. На сцені попурі виконає Фелікс Шиндер і Одеський музичний кооператив "Гроші Вперед".

Категорія: Культура | Переглядів: 4488 | Дата: 10.07.2015

Картинка Сьогодні в Україні розпочалась вступна кампанія (інфографіка)

Сьогодні, 10 липня, розпочинається прийом заяв та документів на денну форму навчання до вищих навчальних закладів.

Прийом заяв від абітурієнтів, які не складають вступних екзаменів, закінчується 31 липня, зазначили у Міносвіти. Прийом заяв від абітурієнтів, які складають вступні екзамени, закінчується 24 липня. Вступні екзамени та співбесіди проводяться з 25 липня до 31 липня.

 

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 3649 | Дата: 10.07.2015

Картинка Росія перекинула на Донбас "Нони", "Гвоздики" і БМД

На Донбас із території Росії було перекинуто три САУ 2С9 "Нона-С", чотири 122-мм САУ 2С1 "Гвоздика" і шість БМД-2

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук.

"У прикордонних н. п. на окупованих територіях (Суходільськ, Краснодон, Свердловськ) фіксується проходження колон транспорту і бойової техніки в обидві сторони", - зазначив він.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 4215 | Дата: 10.07.2015

Картинка Дев’ятий фестиваль українського опору «Бандерштат» пройде на Волині

Фестиваль української музики, літератури, історії, мистецтва та кіно триватиме з 31 липня до 2 серпня на іподромі в Луцькому центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Виконавчий директор заходу, фронтмен гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк зазначив, що цьогоріч склад учасників чи не найзірковіший за всі попередні фестивалі, попри те, що кількість хедлайнерів набагато менша, а також, що «Бандерштат» розширює свій стилістичний діапазон і, крім традиційного року, відвідувачі дев’ятого фестивалю зможуть почути етно-електронний проект «ONUKA».

Категорія: Культура | Переглядів: 151584 | Дата: 15.06.2015

Картинка У Франківську міліціонери побили кількох бійців 128-ї бригади

Бійка сталася у мікрорайоні БАМ. Кільком хлопцям розбили кийками голови, міліція також застосовувала сльозогінний газ. Причини агресії правоохоронців хлопці не розуміють, а ті – нічого не пояснюють. В Івано-Франківську в мікрорайоні БАМ сталася сутичка між бійцями 128-ї гірсько-піхотної бригади, які прибули на ротацію додому, з правоохоронцями. Міліція жорстоко побила і затримала кількох хлопців.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 4185 | Дата: 05.03.2015

Картинка Українка блискуче перемогла росіянок на етапі Кубка світу з триатлону

Українка Юлія Єлістратова тріумфувала на етапі європейського Кубка з триатлону, що відбувся вихідними в Румунії. Юля залишила позаду одразу двох представниць Росії Олену Данилову та Анастасію Абросімову, які посіли друге та третє місця відповідно.

Наша спортсменка фінішувала з результатом 02:09:18. Нагадаємо, нещодавно золотою нагородою порадувала Україну наша збірна з академічного веслування, яка виграла чемпіонат світу в Амстердамі.

 

Категорія: Спорт | Переглядів: 4889 | Дата: 08.09.2014

Картинка На Донбасі крихке перемир'я чергується обстрілами

Попри досягнуті ще у п'ятницю домовленості у Мінську, за яким оголошувався режим припинення вогню, у зоні АТО продовжується йти бої, наносить удари артилерія, а Росія нарощує свої війська у Криму на кордоні із Херсонщиною та намагається дестабілізувати ситуацію в Молдові.

За інформацією РНБО, у зоні АТО за останню добу були зафіксовані обстріли у північних передмістях Донецька, біля Маріуполя у селищах Черненко, Павлопіль, Сартана, біля населеного пункту Щастя та Золоте у Луганській області та інших населених пунктах.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 4316 | Дата: 08.09.2014

1 2 3 ... 347 348 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.