З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво
Картинка Чем привлекают геймеров бесплатные игровые автоматы Обезьянки?

Игровые автоматы Обезьянки появились еще в прошлом столетии в числе первых и сразу же завоевали небывалую симпатию со стороны многочисленных геймеров всех возрастных категорий и национальностей. Объяснение такому успеху трудно было найти как в те времена, так и сейчас. Хотя в наши дни, когда предоставляется куда больше комфорта и гарантии честности, а также с применением всех навороченных новомодных технологий, в них играть гораздо приятнее, увлекательнее, прикольнее и прибыльнее.

Категорія: Цікаво | Переглядів: 1119 | Дата: 14.05.2014

Картинка Свадебные платья 2014. Весільні платья Київ, Україна

Ще з незапам'ятних часів існує традиція , дотримуючись якої дівчини в день свого одруження одягалися в особливий наряд - вінчальну сукню. Вибір весільного вбрання для нареченої один з найромантичніших , зворушливих , але в теж час відповідальних і трудомістких моментів , так як серед величезного різноманіття моделей весільних нарядів , які представлені на сьогоднішній день у продажу , вельми скрутно відшукати відповідну модель , яка здатна буде підкреслити індивідуальність нареченої , а також допоможе створити особливий і незабутній образ.

Категорія: Цікаво | Переглядів: 1722 | Дата: 24.04.2014

Картинка Хитрий форвард Боруссії Маріо Гьотце підмочив стадіон Малаги перед матчем (ВІДЕО)
 Кумедний епізод вдалося зняти телевізійникам на стадіоні "Ла Росаледа" на відкритому тренуванні перед першим поєдинком чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів між іспанською "Малагою" і німецькою "Боруссією". Форвард команди з Дортмунда Маріо Гьотце справив малу потребу прямо за воротами.

Гьотце, мабуть, не знайшов клозету на домашньому стадіоні "Малаги". Тому футболіст, рушивши нібито подати вибитий м'яч, присів за бортиками, імітуючи розтяжку, і зробив свою справу.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 1533 | Дата: 04.04.2013

Картинка Де гуляли у 1960-х в Івано-Франківську?
Путівник по Івано-Франківську за 1963 рік пише: «в місті працює 48 підприємств громадського харчування, в тому числі 6 ресторанів». Назв і адрес — немає. А цікаво ж?! Трохи допомогли пошуки в архівах, перегляд старих газет і розмови зі старожилами…
Категорія: Цікаво | Переглядів: 2587 | Дата: 11.03.2013

Картинка Як карають за правопорушення „Торгівля з рук у невстановленому місці”
Правопорушення „Торгівля з рук у невстановленому місці”досить поширене у нашому житті , з ним ми зустрічаємося практично щодня.
Це правопорушення записане у статті 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Передбачає воно торгівлю без спеціального на це дозволу на тротуарах міста, на автобусних зупинках, чи на тому ж вокзалі, де немає спеціально обладнаних місць для здійснення торгівлі. До цієї статті відноситься як торгівля продуктами, так і продаж з рук одягу чи інших речей.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 1239 | Дата: 17.12.2012

Картинка Відпочинок у труні
Невдовзі у курортному Трускавці може з'явитися на постійній основі новий метод лікування апатії та депресії – "трунотерапія". Так автори ідеї назвали кімнату "психологічного розвантаження", де клієнтам пропонується полежати у справжнісіньких трунах, пише "Комсомольська правда в Україні".

 Ідея виникла в директора місцевого ритуального бюро. "Якось наш співробітник прийшов на роботу після проводів одного приятеля в армію. І мабуть, так йому було важко прийти в норму, що завалився спати в одній із трун.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 1215 | Дата: 10.12.2012

Картинка Як правильно вибрати кавун
Настав сезон на соковиті кавуни . Правда, зараз продають скоростиглі сорти, в яких рівень нітратів знаходиться на межі допустимої норми,а то і перевищує її.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 1717 | Дата: 13.07.2012

Картинка Скільки коштує охорона наших віп-персон
Українські чиновники і політики, починаючи з Президента Віктора Януковича, оточують себе натовпами охоронців, шокуючи цим своїх співвітчизників і західних політиків.
Коли в минулому році журналісти брали інтерв'ю у депутата від Партії регіонів, бізнесмена і земляка Президента  Віктора Януковича Юрія Іванющенка, представників ЗМІ вразили безпрецедентні заходи безпеки парламентарія.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 1633 | Дата: 17.06.2012

Картинка «Чорний список» солодощів, які не слід купувати дітям
Раніше людям і в голову не приходило, та й різноманітності продуктів не було, щоб годувати 2-річну дитину чіпсами і давати запити їх кока-колою. Але минув час, розвинулася хімічна та харчова промисловість, в супермаркетах величезний асортимент солодощів і мінералок, які діти постійно «клянчут».
Категорія: Цікаво | Переглядів: 1711 | Дата: 07.06.2012

Картинка У школах Прикарпаття введуть факультативи гуцульської говірки
Третя Всеукраїнська наукова конференція «Гуцульська діалектна лексика й лексикографія» відбулася на базі Коломийського інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
Більше 80-ти науковців з усієї України, а також мовознавці із Молдови та Угорщини з’їхалися на Прикарпаття для того щоб поділитися науковими напрацюваннями, дослідженнями про гуцульський діалект. Побували там і наші кореспонденти.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 1102 | Дата: 28.04.2012

1 2 3 ... 19 20 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.