З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна
Картинка Янукович заступив на посаду президента. Інавгурація відбулася
Відбулася церемонія інавгурації на посаду Президента України Віктора Януковича у Верховній Раді. Голова Конституційного Суду Андрій Стрижак привів новообраного президента до присяги. Янукович виголосив присягу на Конституції та Пересопницькому Євангелії. У свою чергу, голова Центральної виборчої комісії Володимир Шаповал вручив Януковичу посвідчення президента України.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1287 | Дата: 25.02.2010

Картинка Томенко пропонує провести місцеві вибори у березні 2011 року
Віце-спікер Микола Томенко (БЮТ) пропонує перенести місцеві вибори з 30 травня 2010 року на 27 березня 2011. Відповідний проект постанови він зареєстрував у Верховній Раді, повідомляє сайт парламенту.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 968 | Дата: 16.02.2010

Картинка Інтелігенція ініціює конкурс на новий текст Гімну України:
У Дніпропетровську представники творчої інтелігенції ініціюють проведення національного конкурсу на новий текст Гімну України. Про це сьогодні на прес-конференції повідомили художник Ольга Рекун та режисер театру одного актора "Крик", народний артист України Михайло Мельник
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1417 | Дата: 16.02.2010

Картинка Письменниця Оксана Забужко радить Януковичу зрозуміти, що Україна - не Донбас
Не дивлячись на те, що Янукович прийшов до влади завдяки підтримці російськомовного населення південного Сходу України, йому необхідно залишити у минулому розподіл країни на "свою" і "чужу", пам'ятаючи про те, що він – президент всієї країни, а не тільки Донбасу, заявили в своєму коментарі голова Національного Союзу театральних діячів Лесь Танюк і письменниця Оксана Забужко, передає Gazeta.ua з посиланням на "Дзеркало тижня".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 956 | Дата: 14.02.2010

Картинка Розпочався суд над колишнім мером Димитрова, який на смерть збив жінку
У Червоноармійському районному суді Донецької області вчора, 12 лютого, розпочався розгляд кримінальної справи, порушеної стосовно колишнього мера міста Димитрова Юрія Анісімова, котрий 8 жовтня 2009 року збив жінку, яка пізніше від отриманих травм померла у лікарні.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 918 | Дата: 13.02.2010

Картинка У Сімферополі вбили власника нічного клубу
Сьогодні вночі у Сімферополі було вбито власника сімферопольського нічного клубу "Z", громадянин Росії. Про це повідомив телефоном кореспонденту співробітник кримської міліції.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 890 | Дата: 13.02.2010

Картинка Україна опинилась у стані технічного дефолту
"На 1 січня 2010 року на єдиному казначейському рахунку був 1,7 млрд грн, а сума зобов'язань Казначейства становила 25,4 млрд грн. Минув місяць. Сума на ЄКР стала 2,4 - 2,5 млрд грн, а зобов'язання зросли до 28,3 млрд грн. Сьогодні казначейство і наша фінансова система знаходиться в технічному дефолті", - сказав він.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 911 | Дата: 13.02.2010

« 1 2 ... 72 73 74
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.