З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна
Картинка У Донецьку активних бойових дій немає, але ситуація дуже напружена.

Сьогодні станом на 17:00 у Донецьку активних бойових дій немає. Проте ситуація у місті залишається дуже напруженою Про це повідомляє прес-служба Донецької міськради. "У другій половині дня жителі міста повідомляли про те, що були чутні звуки залпів і вибухів із боку Ясинуватої та Червоногвардійського району Макіївки.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 832 | Дата: 17.08.2014

Картинка У напрямку Ізварине рухається колона зі 100 російських танків

17 серпня близько 3:00 ночі була помічена колона російської бойової техніки. Колона рухалася територією Ростовської області у напрямку прикордонного пропускного пункту Ізварине, що знаходиться під контролем терористів "ЛНР". За повідомленнями очевидців, військовий "караван" з Росії налічував майже 100 танків

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 857 | Дата: 17.08.2014

Картинка Разом з Нацгвардією з терористами бореться і «Беркут»

На найнебезпечнішому блокпосту, «де обстріли з зеленки частіше, ніж дзвінки з дому, працюють не тільки військові і нацгвардійці, а й співробітники «Беркуту».

Як зазначає журналістка, під кулями вони працюють «спокійно і впевнено». «Це, в тому числі, їхній спосіб і можливість реабілітувати свій спецназ і шеврон», - вважає журналістка.

 

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 827 | Дата: 02.06.2014

Картинка Четвертий тиждень триває рейдерське захоплення військових об'єктів України ЗС РФ

 У Криму уже четвертий тиждень триває тиск контингенту ЗС РФ і усунення ЗС України після подій 16-18 березня, що мають серйозні наслідки для глобальної системи міжнародних відносин і безпеки Балкано-Кавказького та близькосхідного регіону.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1145 | Дата: 23.03.2014

Картинка Майдан онлайн. Трансляція з Майдану та вул.Грушевського
Другий день поспіль у Києві не вщухають сутички, відповідальність за які взяла організація Правий сектор. Пропонуємо відео та текстову трансляцію подій

Водохресне віче опозиції стало першим у новому році, де знову пролилася кров. Епіцентр протистояння перемістився з Майдану Незалежності на вулицю Грушевського до стадіону Динамо. Саме звідси протестувальники пішли на штурм урядового кварталу.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1522 | Дата: 21.01.2014

Картинка Наразі ситуація у Києва близька до воєнного стану
Сьогодні, 3 грудня,керівники Івано-Франківського регіонального штабу національного спротиву Дмитро Чуйко (УНП), депутат обласної ради від «Батьківщини» Руслан Терешко, депутат обласної ради від «УДАРу» Ігор Росипайло та голова фракції «Свободи» в обласній раді Василь Попович розповіли про структуру та завдання штабу.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1147 | Дата: 03.12.2013

Картинка У Харкові "свободівці" пікетували під Генконсульством РФ
"Ми розцінюємо те, що трапилося (інцидент в Азовському морі, внаслідок якого загинули 4 українці і одному лише Федоровичу вдалося врятуватися) як фактичне вбивство українських громадян, яке відбулося в мирний час. Прикордонна служба Росії робила все можливе, щоб сховати кінці у воду, щоб про цей інцидент не стало відомо. Крім цього, український рибалка досі не може повернутися на батьківщину", - сказав один з пікетників Валерій Коник.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 852 | Дата: 05.09.2013

Картинка Львів'яни проти пивного фестивалю...
У Львові городяни вирішили активно перешкоджати проведенню пивного фестивалю "Львівська забава", який має відбутися з 10 по 15 вересня. "Влада схвалила ініціативу кількох пивоварень провести в місті дні масового споювання українців, іменовані фестивалем "Львівська забава".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 852 | Дата: 01.09.2013

Картинка 77% українців вважають хабарі необхідністю
За останній рік хабар давали 18,9% українців. Про це свідчать результати національного щомісячного дослідження "Омнібус", проведеного компанією TNS в Україні у серпні, пише ЛІГАБізнесІнформ. На питання соціологів, чи доводилося респондентам за останні 12 місяців давати хабар, ствердно відповіли 18,9% опитаних.
Ще 71,1% дав негативну відповідь, 3,8% вагалися з відповіддю, а 6,2% взагалі відмовилися відповідати.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 821 | Дата: 01.09.2013

Картинка Сніговий терорист: будемо бити і вітрини, і машини, але радійте - це не шибениці на Хрещатику
Зі слів співрозмовника, ідея виникла спонтанно і заздалегідь не планувалася. "Не було конкретної мети, була ненависть. Люди показали, як вони ставляться до цієї влади. Абсолютно випадково все вийшло, - розповів він. - Ми прийшли не кидати сніжки, а відстоювати своє право на вибори. Закидати сніжками взагалі не було нашою метою, просто люди не змогли себе стримати, коли побачили цих депутатів, які вийшли із задоволеними обличчями після того, як вони наплювали на наші вимоги, хоча ми цілий день простояли, вимагаючи того, чого зараз хочуть кияни".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1049 | Дата: 04.04.2013

« 1 2 3 4 ... 73 74 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.