З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка
Картинка ДАІ хоче перепродавати круті номери.
Державтоінспекція України вирішила не утилізувати ексклюзивні номерні знаки, а продавати їх наступному власникові. Порядок реалізації обговорений в проекті наказу МВС, підготовленому Державтоінспекцією.

 Як повідомляє auto.mail.ru, якщо власник "крутого" номера вирішив від нього відмовитися, ДАІ може повторно продати його новому автомобілісту.
Категорія: Економіка | Переглядів: 1279 | Дата: 01.02.2013

Картинка Арбузов говорить, що долар може впасти нижче 8 гривень
Якщо монетарна влада України найближчим часом не прийме рішення про керовану девальвацію нацвалюти, країна опиниться під загрозою фінансової кризи, а валютна ситуація може почати розвиватися за бєларуським сценарієм зразка 2011 року, вважають експерти російського рейтингового агентства "РІА Рейтинг".
Категорія: Економіка | Переглядів: 1208 | Дата: 01.12.2012

Картинка Ціни на овочі цього року. Українцям другий рік поспіль пощастило з хорошим врожаєм.
У 2012 році вітчизняні аграрії зберуть другий за величиною врожай овочів за останні п'ять років, запевнив міністр агропроду Микола Присяжнюк. "За нашими оцінками, за останні п'ять років це другий за величиною врожай. Більше було вироблено лише минулого року, при цьому багато виробників зазнали збитків", - зазначив чиновник.
Категорія: Економіка | Переглядів: 1107 | Дата: 31.10.2012

Картинка Чи заборонять українцям інтернет телебачення?
Кабельні та супутникові оператори відчули реальну конкуренцію з боку інтернет-телебачення, яке фактично є безкоштовним, та вирішили за допомогою таких держструктур, як Нацрада з питань ТБ, МВС та Податкова, заборонити провайдерам надавати населенню послуги IPTV та WebTV. У результаті невеликі провайдери швидше за все припинять надавати послугу інтернет-телебачення, оскільки платити до 100 грн на місяць за неї українці поки не готові, кажуть учасники ринку, пише "Комерсант-Україна".
Категорія: Економіка | Переглядів: 1115 | Дата: 25.10.2012

Картинка ДПС в Івано-Франківській області інформує
Для переходу на спрощену систему оподаткування з IV кварталу цього року суб’єкти господарювання - юридичні особи чи фізичні особи-підприємці мають подати відповідні заяви до податкової інспекції не пізніше 14 вересня.
Підприємці самостійно приймають рішення про перехід на спрощену систему оподаткування, за умови відповідності визначеним критеріям. Порядок застосування спрощеної системи оподаткування визначає гл.1 розділу XIY Податкового кодексу України.
Категорія: Економіка | Переглядів: 1865 | Дата: 22.09.2012

Картинка Янукович відчуває, що світова криза впливає на Україну і "дрімати не можна"
 Президент Віктор Янукович вважає, що світова криза не може не торкнутися нашої країни. Про це він заявив 6 вересня на засіданні Комітету з економічних реформ, передає УНІАН.

"У цей складний час, коли в світі вирує економічна криза, вона не може не торкнутися й нашої країни", - сказав Янукович.
Категорія: Економіка | Переглядів: 1108 | Дата: 06.09.2012

Картинка На міжбанку припинилися торги. Закінчився долар
 У вівторок на валютному міжбанку до середини сесії торги фактично зупинилися, оскільки відсутні пропозиції з продажу валюти, а виставлені тільки заявки на її купівлю. Про це УНІАН повідомив дилер одного з комерційних банків.
"На початку торгів "Ощадбанк" виставив на продаж валюту, але цієї суми було недостатньо для задоволення попиту. Зараз пропозиції з продажу відсутні. Ринок фактично зупинився. Нацбанк із інтервенцією не виходить", - сказав співрозмовник агентства.
Категорія: Економіка | Переглядів: 1027 | Дата: 04.09.2012

Картинка Бум птахівництва - не всі технології однаково корисні
Виробництво яєць в Україні збільшується щороку на понад 10 відсотків і, за даними Державної служби статистики, вже перевищило мільйон тонн на рік. Птахівництво розвивається швидше за будь-яку іншу галузь сільського господарства. Український ринок яйцями вже перенасичений, виробники дедалі більше експортують за кордон.
Категорія: Економіка | Переглядів: 1174 | Дата: 27.08.2012

Картинка Такі різні зарплати і в Франківську і в Україні
Роботу нині знайти складно. Що в Україні, що у Франківську. Особливо для молоді, а тим більше за фахом. Молодим спеціалістам часто доводиться погоджуватися на зарплату в 1-2 тис. грн. За інформацією обласного управління статистики, в минулому році середній розмір заробітної плати на Прикарпатті становив 2213 грн. А це багато? Отже, хто як заробляє в Івано-Франківську — люди та галузі.
Велика різниця
Категорія: Економіка | Переглядів: 2168 | Дата: 25.06.2012

Картинка Сьогодні вводятьса в обіг пам’ятні монети номіналами 10 та 5 гривень
Національний банк України, продовжуючи серію "Стародавні міста України”, уводить в обіг 26 квітня 2012 року пам’ятні монети номіналами 10 та 5 гривень, присвячені 350-річчю Івано-Франківська (до 1962 року – Станіслав) – обласного центру України, розташованого в Передкарпатті, у межиріччі Бистриці-Надвірнянської та Бистриці-Солотвинської (басейн Дністра). Перша писемна згадка про місто датується 1662 роком, коли воно отримало Магдебурзьке право.
Категорія: Економіка | Переглядів: 1287 | Дата: 26.04.2012

1 2 3 ... 21 22 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.