З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт
Картинка Українка блискуче перемогла росіянок на етапі Кубка світу з триатлону

Українка Юлія Єлістратова тріумфувала на етапі європейського Кубка з триатлону, що відбувся вихідними в Румунії. Юля залишила позаду одразу двох представниць Росії Олену Данилову та Анастасію Абросімову, які посіли друге та третє місця відповідно.

Наша спортсменка фінішувала з результатом 02:09:18. Нагадаємо, нещодавно золотою нагородою порадувала Україну наша збірна з академічного веслування, яка виграла чемпіонат світу в Амстердамі.

 

Категорія: Спорт | Переглядів: 4889 | Дата: 08.09.2014

Картинка Хорватські фани вночі галасували під готелем Дніпра (відео)

Хорватські фани сплітського "Хайдуку" спробували завадити виспатися футболістам дніпропетровського "Дніпра", який приїхав до хорватського Спліта на матч-відповідь плей-офф Ліги Європи Гарячі ультрас сплітського клубу активно бажали нашій команді "На добраніч" під вікнами готелю, відео яке це підтверджує є на каналі "Дніпра" в Youtube.

Категорія: Спорт | Переглядів: 1350 | Дата: 28.08.2014

Картинка Динамо розгромило Іллічівець

Київське "Динамо" реабілітувалося перед вболівальниками за ганебну гру з донецьким "Олімпіком". Підопічні Сергія Реброва здобули переконливу перемогу в номінально гостьовому матчі з маріупольським "Іллічівцем". Матч на НСК "Олімпійський" закінчився з рахунком 1:4.

Вже на шостій хвилині рахунок відкрив Артем Кравець. Але решта тайму пройшла у спокійному темпі.

Категорія: Спорт | Переглядів: 890 | Дата: 18.08.2014

Картинка Україна - Польща: Польські футболісти впевнені, що їхніх уболівальників не буде чутно.
Півзахисник збірної Польщі Матеуш Кліх задоволений, що проти України гратимуть за повних трибун, навіть якщо вся підтримка буде за "синьо-жовту" команду. "Без уболівальників грати важко, як ніби це спаринг.

Думаю, що українські фани створять пекло, а наших уболівальників чутно не буде, але ми граємо для себе, так що наше завдання - показати хороший футбол і не дати супернику розвернутися , - заявив Кліх.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1068 | Дата: 09.10.2013

Картинка Тирлич 20 ігор - 20 перемог. Баскетбол Прикарпаття
Завершився останній тур регулярного чемпіонату України I ліги з баскетболу. Цього року баскетбольний клуб «Тирлич» показав абсолютний результат – коломийська команда виграла усі 20 ігор з 20.
29 і 30 березня «тирличани» зустрілися в Ужгороді з місцевою командою, яка посідала 2 місце чемпіонату. Навіть попри те, що довелося грати в гостях, на результат коломиян це не вплинуло.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1383 | Дата: 03.04.2013

Картинка Українські біатлоністки завоювали срібло в естафеті на етапі Кубка світу в Сочі
 Жіноча збірна України з біатлону стала срібним призером в естафеті 4х6 км на восьмому етапі Кубка світу, який у неділю завершується у столиці зимової Олімпіади-2014 Сочі (Росія).
Як інформує офіційний сайт Федерації біатлону України, "синьо-жовта" команда у складі Юлії Джими, Олени Підгрушної, Валі Семеренко та дебютантки Марії Панфілової посіла друге місце, пропустивши вперед лише збірну Німеччини. "Бронза" дісталася норвежкам.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1133 | Дата: 10.03.2013

Картинка «Тирлич» знову виграв у Кам'янець-Подыльського «ДіДіБао»
Продовжуються ігри Чемпіонату України I ліги з баскетболу. Цього разу баскетбольний клуб «Тирлич» приймав у Коломиї гостей з Кам‘янець-Подільського команду «ДіДіБао».
В приміщенні фізкультурно-оздоровчого спортивного комплексу «Прикарпаття» було холодно, а от на паркеті вже з перших хвилин  відчувалась «гаряча» атмосфера.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1262 | Дата: 10.03.2013

Картинка Мілан - Барселона 2:0 перший матч 1/8 Ліги Чемпіонів 12/13
Ну що ж перший матч майже сенсаційно Мілан обіграв Барселону. Чи зможуть Каталонці обіграти гостів на своєму полі. Час і гра покаже. А зараз про мач який відбувся.
Підопічні Массіміліано Аллегрі здобули блискучу перемогу у поєдинку проти одної із найсильніших команд світу. Два м'яча у воротах Віктора Вальдеса дозволяють італійській команді впевнено дивитися у майбутнє та сподіватися, що саме вони стануть щасливими власниками путівки в 1/4 фіналу Ліги чемпіоінв.

Категорія: Спорт | Переглядів: 1120 | Дата: 08.03.2013

Картинка Україна - Норвегія 2-0 початок року з перемоги
Національна збірна України провела дебютний матч під керівництвом Михайла Фоменка і перший у 2013 році. В іспанській Севільї "синьо-жовті" перемогли у товариському матчі збірну Норвегії з рахунком 2:0. На 17-й хвилині рахунок відкрив Микола Морозюк, відгукнувшись на навісну передачу Андрія Ярмоленка.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1055 | Дата: 06.02.2013

Картинка Динамо хоче позбутися Дуду. Клуб виставив скандаліста на трансфер
 Бразильський півзахисник київського "Динамо" Дуду, який пропустив обидва тренувальні збори команди і потрапив у скандал на батьківщині через побиття дружини і матері, більше не потрібний команді і виставлений на трансфер. Якщо знайти команду бразильцеві не вдасться, він дограватиме сезон в "Динамо-2". Про це пише "Динамоманія", посилаючись на достовірні джерела.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1008 | Дата: 06.02.2013

1 2 3 ... 45 46 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.