З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ
Картинка У Франківську міліціонери побили кількох бійців 128-ї бригади

Бійка сталася у мікрорайоні БАМ. Кільком хлопцям розбили кийками голови, міліція також застосовувала сльозогінний газ. Причини агресії правоохоронців хлопці не розуміють, а ті – нічого не пояснюють. В Івано-Франківську в мікрорайоні БАМ сталася сутичка між бійцями 128-ї гірсько-піхотної бригади, які прибули на ротацію додому, з правоохоронцями. Міліція жорстоко побила і затримала кількох хлопців.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 4185 | Дата: 05.03.2015

Картинка Прикарпатця, який вчинив наїзд на трьох дітей закрили на сім років

Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 27-річного мешканця села Гвідз Надвірнянського району, котрий вчинив наїзд на трьох дітей. Смертельна аварія трапилася 20 квітня цього року у селі Гвізд. Тоді, водій перевищуючи швидкість, наїхав мікроавтобусом на пішоходів - двох школярок з 8-ми місячним хлопчиком у дитячому візку, що рухались узбіччям.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1403 | Дата: 29.08.2014

Картинка Родичі бійців АТО перекрили рух Пасічною

Дружини й матері прикарпатських військових провели в івано-франківському військкоматі після того, як батальйон обстріляли з мінометів, але потрібної їм реакції не отримали. Опівдні 25 серпня вони зібралися на протест. Вимагали  ротації військових із зони АТО.

Військовий комісар області Ігор Павлюк зустрівся з жінками і повідомив, що ніхто не вважає бійців 5-ого батальйону дезертирами. Сказав, що надіслав звернення до Генштабу, рішення якого очікується.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1102 | Дата: 26.08.2014

Картинка Порошенко повідомив про розпуск Ради

Президент України Петро Порошенко достроково припинив повноваження Верховної Ради сьомого скликання. Повідомлення про таке рішення з'явилось в офіційному Twitter глави держави. "Це єдино правильне і відповідальне рішення. Більшість саме цих депутатів ухвалювала диктаторські закони, які забрали життя Небесної сотні.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1026 | Дата: 25.08.2014

Картинка «Прикарпаття» потребує зброї

П’ятий територіальний батальйон «Прикарпаття» повністю забезпечений бронежилетами та кевларовими касками. Про це в коментарях виданню galka.if.ua повідомила дружина одного із бійців Олена. «Вони ще місяць тому всі мали каски і навіть по два бронежилети на одного. Їм ні бронежилетів, ні касок більше не потрібно», — каже Олена. За її словами, бійці потребують зброї, з допомогою якої могли би активно протистояти ворогові.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1036 | Дата: 25.08.2014

Картинка Молодь - за мир в Україні

14 червня о 16.00 на Вічевому Майдані в Івано-Франківську відбудеться захід на підтримку акції «За мир в Україні». Організаторами цього дійства виступає молодіжна міжнародна організація AIESEC.

Цим заходом організатори хочуть показати жителям міста, що мир в країні досягається саме активною, рішучою, свідомою молоддю, яка не байдужа до свого майбутнього, створити атмосферу всеохоплюючої взаємної любові, поваги один до одного як підґрунтя успішного подальшого розвитку суспільства.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1356 | Дата: 12.06.2014

Картинка Марш Єдності. Воины света - Івано-Франківськ

29 травня у Івано-Франківську відбувся МАРШ ЄДНОСТІ на підтримку мешканців Східної України, що свідомі свого походження та боряться за свою незалежність...

В марші взяли участь всі верстви населення міста Івано-Франківська і області. Разом учасники маршу заспівали пісню Воины света

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1130 | Дата: 31.05.2014

Картинка Новий транспорт для Івано-Франківців!?

Нові автобуси будуть передані в експлуатацію комунальному підприємству «Електроавтотранс». Так міська влада почала реалізовувати свої наміри із придбання нового транспорту.

 Це більш за все спричинено страйком перевізників, який відбувався нещодавно. Приватники вимагали підвищення тарифу та скорочення обсягів пільгових перевезень. Натомість міська влада мала намір підвищити вимоги до маршрутників.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1169 | Дата: 22.05.2014

Картинка Рекордна колядка "Нова радість стала" пролунала на Прикарпатті
Сьогодні, 14 січня 2014р. о 14.00 год. в м.Долина на площі біля центральної ялинки по проспекту Незалежності з ініціативи громади міста було встановлено рекорд України в категорії: "Масові заходи" - наймасовіше одночасне виконання коляди "Нова радість стала".
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1478 | Дата: 15.01.2014

Картинка Організаторів скандального штурму ОДА виключили зі штабу національного спротиву
Про це повідомив під час прес-конференції керівник регіонального штабу національного спротиву в Івано-Франківську Василь Попович. Він наголосив, що штурм ОДА - приватна ініціатива Андрія Подільського та Василя Абраміва, членів організації "Тризуб", що входить у "Правий сектор".
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1606 | Дата: 03.12.2013

1 2 3 ... 92 93 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.