З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка
Картинка General Motors оголосив про відкликання 1,3 млн автомобілів
Американський автоконцерн General Motors (GM) оголосив про відкликання 1,3 млн автомобілів через дефект рульового управління. В світлі останнього скандалу навколо відкликання автомобілів Toyota, що викликало різку критику влади США, експерти чекають реакції на дії GM. Керівництво концерну вже поспішило покласти провину на постачальника компонентів, який на 22% належить Toyota, пише "КоммерсантЪ-Украина".
Категорія: Економіка | Переглядів: 953 | Дата: 04.03.2010

Картинка Депутати хочуть скасувати інвестиційні обмеження
Депутати намагаються полегшити залучення іноземних інвестицій до України, яке самі ж посилили в листопаді минулого року. Вони запропонували скасувати заборону на здійснення інвестицій у валюті, проведення їх через інвестиційні рахунки і обов'язкову держреєстрацію інвестицій. Ці зміни є гостро необхідними для фондового ринку, запевняють його учасники, пише "КоммерсантЪ-Украина".
Категорія: Економіка | Переглядів: 1154 | Дата: 04.03.2010

Картинка Тимошенко вважає, що її команда захистила Україну від фінансового колапсу
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що головним підсумком роботи уряду під її керівництвом став захист країни від фінансово-економічного колапсу в умовах світової кризи, передає "Інтерфакс-Україна".
Категорія: Економіка | Переглядів: 1023 | Дата: 03.03.2010

Картинка Україна повністю зупинила експорт електроенергії до Європи
Україна повністю зупинила експорт електроенергії до Європи з Бурштинського енергоострова через відсутність заявок на її купівлю на внутрішньому ринку від компаній-експортерів. "На цей тиждень заявки на потужність з боку експортерів повністю відсутні", - сказав прес-секретар Мінпаливенерго Фент Ді, пишуть "Экономические известия".
Категорія: Економіка | Переглядів: 1009 | Дата: 02.03.2010

Картинка Українським аграріям доведеться пересівати
За оцінками Мінагрополітики і Гідрометцентру, аграріям доведеться пересівати від 10% до 13% посівних площ, що обійдеться приблизно в 2 млрд грн і є найвищим показником за останні сім років. Єдине, що може врятувати компанії, - зростання цін на зернові, яке очікується у зв'язку з тим, що вони погано перезимували і в інших країнах, пише "КоммерсантЪ-Украина".
Категорія: Економіка | Переглядів: 1301 | Дата: 02.03.2010

Картинка У "Газпромі" сказали Януковичу, що цілком задоволені газовими контрактами
"Газпром" влаштовують газові контракти, підписані торік з Україною. Про це заявив керівник "Газпрому" Олексій Міллер, коментуючи заяву президента Віктора Януковича щодо можливого перегляду цін на газ, повідомляє "Эхо Москвы".
Категорія: Економіка | Переглядів: 1028 | Дата: 02.03.2010

Картинка МОЗ розробило перелік харчових продуктів, які перевірятимуть на ГМО
Міністерство охорони здоров’я розробило перелік харчових продуктів, щодо яких здійснюється контроль вмісту генетично модифікованих організмів (ГМО), і після узгодження з відповідними центральними органами виконавчої влади його буде затверджено на рівні уряду. Про це повідомили у Міністерстві економіки, передає  УНІАН.
Категорія: Економіка | Переглядів: 1364 | Дата: 01.03.2010

Картинка ВВП США зріс за підсумками IV кварталу минулого року на 5,9%
За переглянутими даними, ВВП США зріс за підсумками IV кварталу минулого року на 5,9%, тоді як раніше повідомлялося про зростання на 5,7%. Такі дані оприлюднило Міністерство торгівлі країни. Аналітики чекали, що цей показник не зміниться. Попередні дані щодо американського ВВП нерідко піддаються істотному подальшому перегляду.
Категорія: Економіка | Переглядів: 947 | Дата: 01.03.2010

Картинка В Україні виник дефіцит енергетичного вугілля
Заходи Кабінету міністрів з підтримки вугільної галузі призвели до дефіциту в країні енергетичного вугілля. НАК ЕКУ заявила, що ДП "Вугілля України" не може завантажити паливом енергогенеруючі компанії. У Мінпаливенерго свою помилку визнають і обіцяють змінити правила гри на ринку. Зокрема, буде скасовано норму, що зобов'язує державні генерації купувати виключно державне вугілля, пише "КоммерсантЪ-Украина".
Категорія: Економіка | Переглядів: 1181 | Дата: 01.03.2010

Картинка Уряд прирівняв тарифи на ЖКП для релігійних організацій до рівня тарифів для населення
Кабінет міністрів України прирівняв тарифи на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії й послуги з централізованого опалювання і забезпечення гарячою водою, а також тарифів на послуги з централізованого водопостачання і водовідведення для релігійних організацій до рівня тарифів для населення.
Категорія: Економіка | Переглядів: 981 | Дата: 27.02.2010

« 1 2 ... 19 20 21 22 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.