З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка » Тимошенко вважає, що її команда захистила Україну від фінансового колапсу

Тимошенко вважає, що її команда захистила Україну від фінансового колапсу

фото Тимошенко вважає, що її команда захистила Україну від фінансового колапсу
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що головним підсумком роботи уряду під її керівництвом став захист країни від фінансово-економічного колапсу в умовах світової кризи, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я вважаю, що головний підсумок керівництва нашої команди був у тому, що в той час, коли світова криза розривала світ, захлеснула кожну країну, ми захистили Україну від фінансового колапсу, від руйнування ключових галузей, ми захистили Україну від повного розпаду фінансово-економічного сектору", - заявила Тимошенко, виступаючи з парламентської трибуни в середу, 3 березня.


При цьому, підкреслила прем'єр, її команда зберегла соціальні стандарти. За роки роботи нашого уряду ми вперше фундаментально зміцнили енергетичну незалежність України, підкреслила прем'єр.

"Ми зберегли і зміцнили незалежність нашої держави", - заявила Тимошенко

Вона знову наголосила на тому, що з приходом до влади президента Віктора Януковича почалося проведення антидержавницької антиукраїнської політики.

Раніше народний депутат від Партії регіонів Микола Азаров заявив, що уряд, очолюваний Тимошенко, продемонстрував "катастрофічний провал" у всіх галузях економіки. "2008-2009 роки - роки прем'єрства Тимошенко - увійдуть до історії України як роки унікального провалу в усіх галузях", - сказав Азаров, додавши: "Провал катастрофічний".

Він підкреслив, що вперше за останні 10 років Україна живе без бюджету, живе "на так званому ручному управлінні". Азаров зазначив, що "фінансова політика, яку проводить Тимошенко, підпорядкована лише одному - політичній кон'юнктурі".

Він додав, що сьогодні "держава в дуже глибокій соціально-економічній кризі, якої Україна не знала за 20 років". За словами депутата, грошей у країні немає.

Азаров підкреслив, що "Україна за два роки втратила п'яту частину ВВП", і цей показник "можна порівняти з війною".

Депутат стверджує, що уряд Тимошенко "весь 2009 рік проїдав, розбазарював незначний внутрішній ресурс, влазив у борги". За його словами, державний борг збільшився на 112 млрд грн. Азаров підкреслив, що уряд надав державні гарантії на суму 54,7 млрд грн.

Прем’єрка звинуватила Януковича у здачі титанової галузі Фірташу

Прем’єр Юлія Тимошенко звинувачує команду Віктора Януковича в захопленні підприємств титанової галузі. Про це вона заявила в парламенті під час розгляду питання про відставку її уряду.

"Тільки за останні 3-4 дні на чолі з Януковичем СБУ і ГПУ захопила те, що було повернуто державі нашим урядом, – титанову галузь. Вони зобов’язали фонд держмайна забрати в держави титанову галузь і віддати правій руці Януковича – пану Фірташу (Дмитро Фірташ - співвласник ДП "Кримський Титан")", - заявила вона.

Тимошенко нагадала, що Україна посідає третє місце в світі за переробкою і видобутком титану.

"Крім того, за останні три дні через приписи і дії ГПУ і СБУ забрали в держави Сахалінське родовище і передали найближчому оточенню Януковичу", - додала вона.

"Оце факти руйнації нашої незалежності", - наголосила Тимошенко.

Вона пообіцяла передати ці факти в національний антикорупційний комітет

"В України є захист проти такої політики - об’єднана демократична команда, яка захищатиме країну кожну хвилину життя", - заявила вона.
Категорія:Економіка| Перегляд:1029| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.