З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка
Картинка ФРС США перевірить американські банки на причетність до економічних проблем Греції
Федеральна резервна система (ФРС) США має намір розібратися в можливій причетності американського інвестиційного банку Goldman Sachs, а також інших фінансових інститутів країни, до економічних проблем Греції. Напередодні в ході слухань в американському сенаті законодавці висловили свою стурбованість тим, що банки і різні інвестиційні фонди США могли робити кроки, які у результаті призвели до погіршення економічної ситуації в Греції, передає Бі-Бі-Сі.
Категорія: Економіка | Переглядів: 901 | Дата: 27.02.2010

Картинка Євро дешевшає на міжбанківському та готівковому ринках
Сьогодні, 24 лютого, торги на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7,9760-7,9800 грн/дол. Торги по євро завершилися в діапазоні 10,7970-10,8090 грн/євро, торги по рублю - 0,2659-0,2661 грн/руб, передає РБК-Україна.
Категорія: Економіка | Переглядів: 906 | Дата: 25.02.2010

Картинка Янукович хоче збільшити обсяг прокачування газу українською ГТС до 200 млрд кубометрів
"Я б хотів, щоб ми повернулися до формату тих відносин, у яких ми були 5 років тому і підійшли справедливо до всіх цих підходів у газових відносинах і з Росією, і з Європейським союзом", - заявив він.
Категорія: Економіка | Переглядів: 903 | Дата: 14.02.2010

Картинка Сергій Тарута зможе контролювати балтійські перевезення
Антимонопольний комітет дозволив консорціуму "Індустріальна група" придбати акції клайпедського ЗАТ Goverlus, які забезпечать йому понад 50% голосів у вищому органі управління компанії. Про це повідомила прес-служба АМКУ, передає "Інтерфакс-Україна".
Категорія: Економіка | Переглядів: 956 | Дата: 13.02.2010

Картинка Українські суднобудівельні компанії збільшують обсяги виробництва
Для українських суднобудівників настали гарні часи. Зростання споживання руди і металургійної продукції вимагає все більшої кількості кораблів. При цьому збільшення ставок фрахту примушує судноплавні компанії замовляти дешевші, хоча і менш технологічні судна. Україна разом з Польщею, Болгарією і Хорватією якраз і виробляє такі, пише "КоммерсантЪ-Украина".
Категорія: Економіка | Переглядів: 975 | Дата: 10.02.2010

Картинка Євросоюз скликає екстрений економічний саміт в Брюсселі, щоб протистояти новій хвилі кризи
Євросоюз скликає екстрений економічний саміт в Брюсселі 11 лютого, щоб сформулювати скоординовану відповідь співтовариства на третю хвилю економічної кризи, що стала найбільшою за всю 11-річну історію зони євро. Створена 1 січня 1999 року з появою в безготівкових розрахунках єдиної європейської валюти ...
Категорія: Економіка | Переглядів: 1370 | Дата: 10.02.2010

Картинка Коли банкіри марять косами. Форум в Давосі
Тимошенко з екрана полонила серця західних фінансистів. Під час економічного форуму в Давосі, на Українському обіді у Віктора Пінчука була організована телеконференція з Україною, і кандидати в президенти по черзі представили свої досить схожі економічні програми. А на місці гостей олігарха розважали Сергій Тігіпко і Арсеній Яценюк – пише Ніна Єґлінскі в австрійській Die Presse.
Категорія: Економіка | Переглядів: 985 | Дата: 05.02.2010

Картинка Проблемні позичальники МВФ у Європі
Політична невизначеність стоїть на заваді реформам. Через президентські вибори в Україні та відсутність політичної консолідації реформи, яких вимагає МВФ, відкладені. До того ж українські лідери готові до співпраці з фондом лише на словах. Зрештою, проблеми в Європі має не тільки Україна – пише Нуріель Рубіні в американському журналі Forbes.
Категорія: Економіка | Переглядів: 954 | Дата: 05.02.2010

Картинка Україна в січні імпортувала газу на 780 мільйонів доларів
Україна в січні 2010 року імпортувала 2,554 млрд. кубометрів газу. Про це заявив міністр палива і енергетики Юрій Продан, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна". За його словами, вартість імпортованого минулого місяця газу склала 780 млн. доларів.
Категорія: Економіка | Переглядів: 1329 | Дата: 03.02.2010

« 1 2 ... 20 21 22
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.