З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка
Картинка "Бютівці" пропонують запровадити податок на нерухомість, літаки, вертольоти та яхти
Народні депутати Андрій Павловський і Антоніна Болюра (обидва - фракція БЮТ) пропонують запровадити податок на житлову нерухомість значних розмірів, літаки, вертольоти, яхти і інші плавальні засоби, що використовуються для дозвілля, а також збільшити податок, що стягується з власників автомобілів з великим об'ємом двигунів. Це закріплено проектом закону "Про податок на окремі види майна" (№6285) від 9 квітня 2010 року, передає "Інтерфакс-Україна".
Категорія: Економіка | Переглядів: 734 | Дата: 12.04.2010

Картинка Україна в січні-лютому скоротила імпорт природного газу на 9,2%
Україна в січні-лютому скоротила імпорт природного газу на 9,2%, порівняно з аналогічним періодом 2009 року, до 1 млрд 389,584 млн дол, повідомили у Державному комітеті статистики. За даними Держкомстату, обсяг імпорту природного газу в січні-лютому ц.р. у загальному обсязі імпорту становив 19,7%.
Категорія: Економіка | Переглядів: 811 | Дата: 12.04.2010

Картинка Уряд підготував альтернативу єдиному податку - родинний бізнес
Кабінет міністрів запропонував з 2011 року впровадити нову схему здійснення підприємницької діяльності - ролинний бізнес. Річний дохід сімейного підприємства не має перевищувати 2,5 млн грн, а ставка податку - 2%. Втім, компанії не зможуть наймати співробітників не з числа родичів і зобов'язані будуть платити ПДВ. Експерти побоюються, що ця схема замінить спрощене оподаткування, пише "КоммерсантЪ-Украина".
Категорія: Економіка | Переглядів: 760 | Дата: 11.04.2010

Картинка Єврокомісія застерігає Україну від вступу до Митного союзу
Європейська комісія пояснила Україні неможливість одночасного вступу до Митного союзу з Росією, Бєларуссю та Казахстаном і створення зони вільної торгівлі (ЗВТ) з ЄС. Про це повідомив заступник генерального директора Генерального директорату "Європейська політика сусідства" Єврокомісії Хьюг Мінгареллі, виступаючи на засіданні Комітету з питань закордонних справ Європарламенту, передає УНІАН.
Категорія: Економіка | Переглядів: 764 | Дата: 08.04.2010

Картинка Курс євро падає через побоювання дефолту Греції
Курс євро до долара знижується в четвер, 8 квітня, п'ятий день поспіль, що є найтривалішим періодом падіння з січня, через побоювання, пов'язані з можливим дефолтом Греції за своїми борговими зобов'язаннями. Ці побоювання призводять до послаблення попиту на активи в євро, передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на агентство Bloomberg.
Категорія: Економіка | Переглядів: 1024 | Дата: 08.04.2010

Картинка Єврокомісія не отримувала пропозицій української сторони щодо створення консорціуму
Європейській комісії невідомо про будь-які пропозиції як з українського, так і з російського боку щодо можливого створення тристороннього газотранспортного консорціуму, повідомив сьогодні, 7 квітня, на прес-конференції представник Європейської комісії Марк Грей, передає Інтерфакс-Україна.
Категорія: Економіка | Переглядів: 751 | Дата: 07.04.2010

Картинка Інфляція в Україні в березні сповільнилася удвічі - до 0,9%
Темпи зростання споживчих цін в березні несподівано сповільнилися в два рази - до 0,9% - завдяки гальмуванню зростання цін на харчові продукти. Попри останнє підвищення цін на бензин, експерти чекають подальше зниження місячних темпів інфляції. Це дозволяє їм розраховувати на те, що інфляція за підсумками року може виявиться навіть меншою, ніж в 2009 році, пише "КоммерсантЪ-Украина".
Категорія: Економіка | Переглядів: 917 | Дата: 07.04.2010

Картинка Нацбанк повідомив про тенденцію на зміцнення гривні
На міжбанківському ринку, починаючи з другої половини лютого 2010 року, спостерігається домінування валютної пропозиції, що сприяє зміцненню гривні щодо курсу долара з одночасним наближенням її офіційного курсу до ринкових котирувань щодо іноземних валют. Про це ідеться у повідомленні на веб-сайті НБУ.
Категорія: Економіка | Переглядів: 757 | Дата: 06.04.2010

Картинка Виробники вимагають перерозподілити квоти на імпорт цукру-сирцю
На українському ринку цукру розгорівся скандал навколо розподілу дозволів на ввезення цукру-сирцю з країн СОТ. Як стало відомо, найбільші цукровиробники пообіцяли уряду зберегти оптові ціни на рівні 7,5 тис грн за тонну, якщо Кабмін анулює видані раніше квоти на ввезення цукру-сирцю і розподілить їх заново. В уряді готові піти на цей крок, але наполягають на зниженні оптової ціни до 6-6,5 тис грн/т, що дозволить продавати його в роздрібі по 7-8 грн/кг, пише "КоммерсантЪ-Украина".
Категорія: Економіка | Переглядів: 781 | Дата: 06.04.2010

Картинка Renault-Nissan та Daimler підпишуть угоду про альянс цього тижня
Французька автомобільна компанія Renault та японський автомобілебудівний концерн Nissan Motor можуть оголосити про створення альянсу з німецьким автовиробником Daimler вже на цьому тижні. Об'єднання передбачає спільний обіг деталей, розробку електромобілів і обмін акціями, передає РБК-Україна з посиланням на Associated Press.
Категорія: Економіка | Переглядів: 761 | Дата: 06.04.2010

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 22 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.