З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 2
Гостей: 2
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка
Картинка Країни СНД вивчають можливість "відв'язування" від долара і євро у взаємних розрахунках
Країни СНД обговорюють можливості спрощення використання національних валют у взаємних розрахунках, зокрема, обговорюється можливість встановлення взаємних котирувань валют, повідомив сьогодні, 1 квітня, віце-прем'єр - міністр фінансів РФ Олексій Кудрін за підсумками наради міністрів фінансів СНД в Москві, передає "Інтерфакс-Україна".
Категорія: Економіка | Переглядів: 730 | Дата: 02.04.2010

Картинка Уряд домовився з нафтотрейдерами про зниження цін на пальне на 5%
Уряд домовився з нафтотрейдерами про зниження цін на нафтопродукти на 5%. Про це заявив сьогодні, 31 березня, віце-прем‘єр-міністр Андрій Клюєв. За його словами, такої домовленості досягнуто в рамках роботи експертно-аналітичної групи з питань стабільного функціонування ринку нафтопродуктів та розвитку нафтопереробної промисловості при Кабінеті міністрів, інформує прес-служба уряду.
Категорія: Економіка | Переглядів: 764 | Дата: 31.03.2010

Картинка Стан українських банків найгірший у Європі
Звіти міжнародних фінансових груп за 2009 рік показали, що стан українських банків — найгірший не лише серед європейських країн, але і серед майже всіх пострадянських держав. Опублікована фінзвітність з МСФЗ свідчить, що протягом минулого року якість активів українських банків погіршувалася найбільш стрімкими темпами і на початок 2010 року рівень проблемних кредитів опинився в рази вищим, ніж в інших країнах східноєвропейського регіону, пише "Дело".
Категорія: Економіка | Переглядів: 829 | Дата: 30.03.2010

Картинка АМКУ взявся за регулювання тарифів мобільних операторів
Антимонопольний комітет зажадав від "Київстару" скасувати підвищення тарифів, заявивши, що у разі відмови застосує до оператора жорсткі фінансові санкції. Досі комітет не втручався в тарифну політику мобільних операторів, але формально претензії можуть бути пред'явлені практично всім гравцям, говорять юристи, пише "КоммерсантЪ-Украина".
Категорія: Економіка | Переглядів: 856 | Дата: 30.03.2010

Картинка Кабмін розробив проект рішення про будівництво терміналу
Кабмін вже вкотре склав проект рішення про будівництво терміналу з прийому зрідженого газу, щоб збити ціну на блакитне паливо для України в переговорах з росіянами. Експерти розійшлися в думках про користь такого інструменту, пишуть "Экономические известия".
Категорія: Економіка | Переглядів: 792 | Дата: 24.03.2010

Картинка "Газпром" закликає вирішувати питання, які накопичилися за минулий рік
ВАТ "Газпром" (РТС: GAZP) стурбований меншими, ніж домовлено, обсягами закупівлі НАК "Нафтогаз України" природного газу, але сподівається на вирішення цих проблем з приходом нової команди в Мінпаливенерго України, заявив голова правління "Газпрому" Олексій Міллер, передає "Інтерфакс-Україна".
Категорія: Економіка | Переглядів: 805 | Дата: 24.03.2010

Картинка Кабмін збільшив капітал "Укрексімбанку" на 4,6 млрд грн
Минулого тижня капітал державного "Укрексімбанку" був збільшений на 4,6 млрд грн, як і планував Кабмін Юлії Тимошенко. Про те, що статутний фонд держбанку був збільшений, свідчить статистика Національного банку. За даними НБУ, з 9 по 15 березня загальний обсяг держоблігацій (ОВДП) в обігу зріс на 4,8 млрд грн - до 95,7 млрд, причому зі всіх утримувачів паперів портфель істотно наростили лише комерційні банки - на 4,8 млрд грн, пише "Дело".
Категорія: Економіка | Переглядів: 802 | Дата: 17.03.2010

Картинка Через морози Крим може залишитися без фруктів
Через погодні умови підприємства Криму можуть залишитися без фруктів і винограду. За прогнозами фахівців Міністерства аграрної політики АРК, внаслідок січневих морозів цього року Крим може недоодержати понад 30 тис тонн фруктів і 50 тис тонн винограду на суму в порівнянних цінах 2005 року приблизно 44 млн грн.
Категорія: Економіка | Переглядів: 921 | Дата: 15.03.2010

Картинка ОПЕК підвищила прогноз попиту на нафту в 2010 році
Організація країн-експортерів нафти (ОПЕК) підвищила прогноз попиту на нафту в 2010 році на 0,12 млн барелів/добу - до 85,24 млн б/д, порівняно з попереднім роком світовий попит зросте на 1%, йдеться в щомісячному огляді картелю. Підвищення прогнозу ОПЕК, як і раніше, пов'язує з відновленням економіки, передає "Інтерфакс-Україна".
Категорія: Економіка | Переглядів: 893 | Дата: 10.03.2010

Картинка У Держдумі РФ натякнули, що хочуть отримати в обмін на дешевий газ
Говорити про перегляд газових контрактів з Україною до формування нового уряду передчасно. Про це сьогодні, 10 березня, сказав заступник голови Держдуми РФ, президент Російського газового товариства Валерій Язєв. На його думку, говорити про зниження цін на газ можна в тому разі, якщо Україна входитиме в інтеграційні структури з РФ, передає УНІАН.
Категорія: Економіка | Переглядів: 954 | Дата: 10.03.2010

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.