З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Хто пройде до Верховної Ради на парламентських виборах

Хто пройде до Верховної Ради на парламентських виборах

фото Хто пройде до Верховної Ради на парламентських виборах
 До парламенту впевнено проходять чотири партії - Партія регіонів, ВО "Батьківщина", "УДАР" і Компартія.

Про це свідчать дані соцопитування, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва разом із соціологічною службою Центру Разумкова з 10 по 15 серпня.
 Згідно з опитуванням, за Партію регіонів готові проголосувати 28,1% серед тих, хто має намір прийти на вибори, причому порівняно з червнем рейтинг політичної сили збільшився на 0,5% - з 27,6%.

За ВО "Батьківщина" готові проголосувати 25,6% - стільки ж, скільки і в червні.

За партію "УДАР" - 11,5%, рейтинг цієї політичної сили зріс порівняно з червнем (9,7%).

За Комуністичну партію України готові проголосувати 8,2% виборців, і її рейтинг зріс у порівнянні з червнем на 1,1%.

Партія Наталії Королевської "Україна - Вперед!" втратила майже 0,6% - її рейтинг знизився в порівнянні з червнем з 4,6% до 4,0%.

У той же час, ВО "Свобода" набрала 0,7% - з 3,1% до 3,8%.

Решта партій набирають менш як 1%.

Проголосували б за іншу партію 1,5%, не визначилися з вибором 14,4% респондентів.

Всього було опитано 2009 респондентів у 132 населених пунктах у всіх регіонах України, похибка становить 2,3% з імовірністю 0,95.

28 жовтня 2012 року в Україні мають відбутися парламентські вибори. Головна передвиборна боротьба розгорнулася поміж владною Партією регіонів і Об'єднаною опозицією на основі ВО "Батьківщина" з кількома її партіями-союзницями.

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що впевнений в імпічменті президента Віктора Януковича.

Про це він сказав в ході мітингу опозиції з нагоди Дня Незалежності, який завершився біля пам'ятника Тарасу Шевченку в Києві.

Шевченко не врятував рейтинг Королевської

Включення до виборчого списку партії Наталії Королевської "Україна-Вперед" футболіста Андрія Шевченка не підвищило рейтинг цієї політичної сили.

Про це на прес-конференції в понеділок заявила директор фонду Демократичні ініціативи Ірина Бекешкіна, повідомляє ЛІгаБізнесІнформ.

"Ми очікували, що включення в список Шевченка додасть їй 1-2%. Поки цього не відбулося, і зовсім не виріс рейтинг Королевської, тому що люди все прекрасно розуміють", - сказала вона.

"Нехай сьогодні 5% респондентів і говорять, що можуть змінити свій вибір, але це ж можуть бути прихильники різних політичних партій, а 10% взагалі говорять, що такі штуки - вони тільки відштовхують від голосування за таку партію", - зазначила соціолог.

За її словами, "люди зараз не такі вже наївні і лохуваті, щоб такі речі спрацьовували".

Відомий футболіст Андрій Шевченко заявив про завершення спортивної кар'єри. Він іде на вибори другим номером списку партії "Україна-Вперед".
Категорія:Новини Україна| Перегляд:1308| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): парламент, вибори
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.