З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Хор з Прикарпаття "Воскресіння" став лауреатом міжнародного конкурсу

Хор з Прикарпаття "Воскресіння" став лауреатом міжнародного конкурсу

фото Хор з Прикарпаття "Воскресіння" став лауреатом міжнародного конкурсу
У конкурсі хорової  церковної музики «Хайнувка 2012» , який відбувався у Польщі в місті Білосток колектив з Прикарпаття посів перше місце.
Хор заснований у вересні 2009 року при Катедральному Соборі св. Воскресіння Христового міста Івано-Франківська, відтоді є учасником Божественних Літургій. Основним завданням перед собою артисти ставлять  активну популяризацію та відновлення української духовної музики, кращих шедеврів та безцінних скарбів хорової культури. За два роки у їхній біографії близько 20 концертів. На сьогодні у хорі співає 23 учасники, віком від 20 до 30 років, це студенти та випускники вищих навчальних закладів України.
Перед поїздкою на конкурс  оновити сценічний образ та підтримати  роботу талановитих співаків допоміг  депутат обласної ради («Фронт змін») Юрій Дерев’янко подарувавши церковному хору 12 чоловічих смокінгів, вартістю понад 21 тисячу гривень. Депутат  зазначив, що такі колективи є окрасою та гордістю Прикарпаття і їм потрібно всіляко допомагати.

У планах коллективу запис диску та поїздка у вересні на фестиваль у Литву.

Категорія:Новини Україна| Перегляд:780| Додав:ivanka |Рейтинг:5.0/1

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.