З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Яценюк і члени «Фронту змін» йдуть на вибори від Об'єднаної опозиції за списком «Батьківщини»

Яценюк і члени «Фронту змін» йдуть на вибори від Об'єднаної опозиції за списком «Батьківщини»

фото Яценюк і члени «Фронту змін» йдуть на вибори від Об'єднаної опозиції за списком «Батьківщини»
Глава ради об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк йде на парламентські вибори як безпартійний, голова громадської організації "Фронт змін", інші члени партії "Фронт змін" - як безпартійні, члени ГО "Фронт змін".

Як повідомляє прес-служба політичної партії "Фронт змін", таке рішення одностайно схвалили в суботу, 14 липня, в Києві делегати з'їзду цієї партії.

Згідно з рішенням, членство в партії "Фронт змін" припиняється у зв'язку з участю у виборах до Верховної Ради в рамках об'єднаної опозиції на базі Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина".

З'їзд "Фронту змін" ухвалив рішення покласти обов'язки лідера партії на час виборчої кампанії на керівника секретаріату "Фронту змін" Світлану Войцеховську.

Членство в партії "Фронт змін" кандидатів у депутати припиняється до моменту прийняття присяги народного депутата України.

У прес-службі пояснили, що рішення носить суто технічний характер, оскільки закон України "Про вибори народних депутатів України" не передбачає формування виборчих блоків.

Нагадаємо, 23 квітня лідер "Фронту змін" Яценюк і лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко підписали декларацію єдності, згідно з якою партії йдуть на вибори за виборчим списком "Батьківщини". Список очолять Тимошенко і Яценюк.

Як повідомлялося, Верховна Рада 17 листопада 2011 ухвалила "Закон про вибори народних депутатів", яким вводиться голосування за змішаною системою і забороняється участь у виборчій кампанії блоків. Виборчий бар'єр для партій підвищено до 5%.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:873| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.