З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка
Картинка В Україні обсяг тіньового ринку алкоголю становить до 70% всього обороту
Обсяг ринку нелегального алкоголю, за оцінками експертів, становить від 40 до 70 % всього ринку алкоголю в країні. Суть проблеми – в промислових масштабах виробництва дешевого контрафактного алкоголю, в чому зацікавлені і контролюючі органи, повідомляє  "Дзеркало тижня".
Категорія: Економіка | Переглядів: 716 | Дата: 10.05.2010

Картинка Гривня впаде?!
Дефіцит Державного бюджету в 56 млрд грн призведе до суттєвого зниження курсу національної валюти. Таку думку висловив Олег Соскін, директор Інституту трансформації суспільства:
Категорія: Економіка | Переглядів: 765 | Дата: 10.05.2010

Картинка У колишніх міністрів і "слуг народу" пенсії більш 10 тис гривень
В Україні пенсію, що перевищує 10 тисяч грн, одержують порядка 3,2 тисяч людей, а більш 20 тисяч грн - ще до 60 людей, повідомив глава пенсійного фонду України Борис Зайчук, передає "Інтерфакс-Україна".
"У нас пенсії більше 10 тисяч гривень одержують близько 3,2 тисячі громадян, у тому числі більше 1 тисячі з них є героями Радянського Союзу, Героями праці й Героями України", - сказав він на прес-конференції в Києві в п'ятницю.
Категорія: Економіка | Переглядів: 756 | Дата: 08.05.2010

Картинка 16 країн Єврозони ухвалили програму допомоги Греції
Лідери 16 країн ЄС, що входять у зону євро, домовилися про надання Греції кредиту в розмірі 110 мільярдів євро (145 мільярдів доларів), повідомляє  Бі-Бі-Сі.
Президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу заявив, що країни Єврозони зроблять усе можливе, щоб гарантувати фінансову стабільність Греції.
Категорія: Економіка | Переглядів: 743 | Дата: 08.05.2010

Картинка Екс-міністр фінансів наляканий діркою у бюджеті і вважає, що Україна йде поганою дорогою
Екс-міністр фінансів Віктор Пинзеник  вважає, що значний дефіцит бюджету здатний завдати Україні проблем,  подібних до грецьких.  Про це він сказав в ефірі  Радіо "Свобода".
"Проблеми не у Греції, проблеми в Україні. Країна йде дуже поганою дорогою. Показники дефіциту бюджету минулого року у нас близькі до грецьких, а цього року перевищують їх", - сказав він.
Категорія: Економіка | Переглядів: 668 | Дата: 06.05.2010

Картинка Янукович запевнив, що вирішення питання про об'єднання "Нафтогазу" та "Газпрому" відповідатиме національним інтересам
Ініціатива прем'єр-міністра Російської Федерації Володимира Путіна про можливість об'єднання "Газпрому" і НАК "Нафтогаз України" не означає, що вона буде розглядатися Україною і буде ухвалене відповідне рішення. Про це заявив президент України Віктор Янукович.
Категорія: Економіка | Переглядів: 682 | Дата: 06.05.2010

Картинка В АП кажуть, що цього року "спрощенців" ніхто не чіпатиме
Скасування спрощеної системи оподаткування на цей рік поки не передбачено, але його не уникнути. Про це заявила сьогодні, 29 квітня, перший заступник голови Адміністрації президента Ірина Акімова. "Таку норму в держбюджет не закладено. А якщо говорити про п'ятирічну перспективу, то нам цього не уникнути", - зазначила вона, передає ЛігаБізнесІнформ.
Категорія: Економіка | Переглядів: 688 | Дата: 29.04.2010

Картинка Рятувати банк "Надра" від ліквідації буде Кабмін спільно з австрійським інвестором
Новий уряд України відмовився від рішення попередників про передачу зобов'язань з депозитів фізичних осіб з банку "Надра" націоналізованому "Родовід Банку" (обидва - Київ) у зв'язку з пропозицією австрійського інвестора про спільне з державою оздоровлення банку, повідомив сьогодні, 28 квітня, заступник голови Національного банку України (НБУ) Анатолій Шаповалов, передає "Інтерфакс-Україна".
Категорія: Економіка | Переглядів: 763 | Дата: 28.04.2010

Картинка Глава ДП "Антонов" заявив про тіснішу співпрацю з російською ОАК
Державне підприємство "Антонов" (Київ) і ВАТ "Об'єднана авіабудівна корпорація" (ОАК, РФ) відпрацьовують нові форми співпраці, покликані забезпечити тіснішу кооперацію авіапромів обох країн, повідомив сьогодні, 28 квітня, глава ДП "Антонов" Дмитро Ківа, передає "Інтерфакс-Україна".
Категорія: Економіка | Переглядів: 720 | Дата: 28.04.2010

Картинка Україна почала одержувати венесуельську нафту для Бєларусі
Україна почала приймати венесуельську нафту для Бєларусі. 25 квітня до причалу №1 нафтогавані Одеського морського торгового порту поставлений танкер Sea Star (завдовжки 249 м, під прапором Мальти) з 80 тис т нафти призначенням на Мозирський нафтопереробний завод (Республіка Бєларусь), повідомляє прес-служба Міністерства транспорту і зв'язку України.
Категорія: Економіка | Переглядів: 706 | Дата: 28.04.2010

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 21 22 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.