З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Міс України - Анна Заячківська з Івано-Франківська

Міс України - Анна Заячківська з Івано-Франківська

фото Міс України - Анна Заячківська з Івано-Франківська
Переможниця конкурсу краси „Міс Україна 2013" Анна Заячківська повернулася до рідного Івано-Франківська щасливою і засмученою водночас. Втішена перемогою, дівчина не чекала такої кількості негативних коментарів, які з'явилися в Інтернеті одразу після церемонії нагородження

Перші вітання дівчина отримала від батьків та колективу Івано-Франківської модельної агенції „Ювента", де вона займається. Дівчата побажали колезі перемогти на конкурсі „Міс світу", який пройде у вересні на острові Балі. Попри теплі вітання, Анна засмучена реакцією, яку викликала її перемога в Інтернеті. „Мене звинувачують, що я любовниця різних олігархів, що я фотографувалася з якимось Лістерманом, а я навіть не знаю, хто це такий", – щиро зізнається дівчина.

Аня зовсім не відповідає стереотипному образу моделі і запевняє, що навіть не мріяла з дитинства перемогти у конкурсі краси, як про неї написали у деяких виданнях. Анна Заячківська вивчає іконопис у Інституті мистецтв, співає у релігійному хорі „Осанна", пише авторські пісні, грає у фольклорному театрі та очолює студентський сенат. У майбутньому мріє стати художником-іконописцем, а про кар'єру моделі почала задумуватися лише після несподіваної для неї перемоги у конкурсі краси.

Історія її перемоги – це радше вийняток з правил. Зовсім не спокушена модельним бізнесом, Анна почала займатися у „Ювенті" всього три місяці тому. Керівник „Ювенти" Тетяна Терсенова-Заводовська розповідає, що випадково побачила фото Анни у соцмережі і запросила її спробувати свої сили у модельному бізнесі. „Аня вразила мене з першого погляду, вона має надзвичайно сильний потенціал", – наголошує Тетяна Терсенова-Заводовська. При цьому, найкрасивіша дівчина України навіть не має професійного портфоліо, бо просто про це ніколи не думала. На конкурс „Міс Україна" Аня потрапила завдяки кастингу від столичної модельної агенції „Faces".

„Перемога для мене і досі, як сон, – каже дівчина. Я не сподівалася, що виграю, але якщо так сталося, значить це з волі Божої". До складу журі, яке обирало переможницю з 21 конкурсантки, увійшли голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм, наречена Кріштіану Роналду, російська модель Ірина Шейк, і світська левиця Періс Хілтон. „Найгірше, що мене тепер намагаються ділити різні агенції, але я нікому не належу, жодних контрактів я ні з ким підписувала", – запевняє "Міс Україна".

Категорія:Новини Україна| Перегляд:1811| Додав:Admin |Рейтинг:5.0/1

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.