З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Нардепи-втікачі підтвердили свій вихід із Батьківщини

Нардепи-втікачі підтвердили свій вихід із Батьківщини

фото Нардепи-втікачі підтвердили свій вихід із Батьківщини
 Депутат від "Батьківщини" Олег Канівець вийшов із фракції у відповідь на бездіяльність її керівництва. Про це йдеться у його заяві, яку отримала "Українська правда".

"Я справді написав заяву про вихід із депутатської фракції "Батьківщина". Це було нелегке рішення. Але іншого вибору керівництво фракції - Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов - мені не залишили", - пише він.

Немілостівий і Стаднійчук підтвердили, що вийшли з "Батьківщини"

"Я неодноразово намагався достукатись до партійних лідерів. Проте мене ніхто не хотів чути! Втім, як і багатьох інших моїх колег-депутатів", - додав нардеп.

Канівець запевнив, що "за жодних обставин не приєднається до парламентської більшості, до владної команди". "Я залишаюсь опозиційним політиком - в опозиції до Януковича та до його команди. На відміну від сина й батька Табалових, я тушкою не стану! Я голосуватиму за всі законодавчі ініціативи опозиційних політичних сил", - пообіцяв він.

"На сьогоднішній день я - позафракційний депутат, який і надалі буде відстоювати інтереси виборців свого округу. Можу сказати, що моє рішення про вихід із фракції підтримують майже всі колеги-депутати від Львівщини", - зазначив депутат.

Він нагадав, що "протягом усієї виборчої кампанії проти мене в окрузі №126 працював екс-депутат від "Батьківщини" Віктор Швець.

"Його діяльність була повністю скерована на дискредитацію мене як кандидата у народні депутати. Керівництво фракції після виборів обіцяло обговорити це питання. Проте вибори пройшли, і всі, на жаль, забули про свої обіцянки. Та навіть більше – без жодного обговорення на засіданні фракції, немов би "на зло мені", Швеця було знову закріплено одним із кураторів Львівської області", - вказує Канівець.

Як відомо, 4 квітня спікер Володимир Рибак на виїзному засіданні парламенту оголосив, що народні депутати Канівець Олег, Немілостівий Віталій, Стаднійчук Роман і Скосар Ігор вийшли зі складу депутатської фракції ВО "Батьківщина". Пізніше стало відомо, що Немілостівий, Стаднійчук і Скосар внесли подання про відкликання їхніх заяв про вихід з фракції.

Немілостівий і Стаднійчук підтвердили, що вийшли з "Батьківщини"

Нардеп Віталій Немілостівий підтвердив свою заяву про вихід з фракції "Батьківщини". Це він зробив на прохання спікера Володимира Рибака на засіданні депутатів ВРУ в актовій залі комітетів на Банковій.

Немілостівий заявив, що рішення про вихід виникло в нього після подій під час мітингу 2 березня. Також він заявив, що поки що він не написав офіційної заяви. Але зробить це найближчим часом

"Я своє рішення ухвалив, і я виходжу з фракції "Батьківщина". Але я заяву напишу, коли ми повернемося в той зал (сесійний зал Верховної Ради на вул. Грушевського)", - сказав Немілостівий.

Він зазначив, що вранці написав заяву про вихід, потім відкликав її, але напише заяву і офіційно її подасть ще раз, коли депутати повернуться до сесійної зали на вул. Грушевського.

Роман Стаднійчук також підтвердив про свій вихід з фракції "Батьківщина". Він сказав, що повністю підтримує свого колегу і бажає працювати.

Пізніше обидва депутат розповіли журналістам про те, що не мають наміру вступати до фракції Партії регіонів.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:974| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.