З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка » Гривня впаде?!

Гривня впаде?!

фото Гривня впаде?!
Дефіцит Державного бюджету в 56 млрд грн призведе до суттєвого зниження курсу національної валюти. Таку думку висловив Олег Соскін, директор Інституту трансформації суспільства:

"У березні-квітні Нацбанк друкував гривню. Готівкова маса зараз становить 155 мільярдів гривень (у 2008-му в обігу перебувало 124,7 млрд готівкових гривень — gazeta.ua). Загальна грошова маса - 450 мільярдів. Це найвищий показник із 2008 року. При цьому Україна втратила половину золото-валютних запасів. Впали ринки іпотечного кредитування і житлового будівництва, автомобільний, споживчих кредитів. Безробіття складає 10 процентів від усіх працездатних. Тобто, доходної частини немає.

Якщо не скоротити витратні статті бюджету, восени Україною прокотиться третя хвиля кризи."

У 2010 році імпорт товарів переважатиме експорт на $1,9 млрд. Така цифра закладена в законі про державну програму економічного і соціального розвитку України на 2010 рік. При інфляції на рівні 10% в 2011 році курс національної валюти може знищитись до 11,1 грн за долар, порахував колишній виконувач обов’язків міністра фінансів Ігор Уманський. Проте в Інституті трансформації суспільства прогнозують значно вищу інфляцію — 25% до кінця 2010-го.

У травні Національний банк активізував купівлю іноземної валюти і поповнив міжнародні резерви. За місяць вони збільшилися на 4,8%.
Категорія:Економіка| Перегляд:769| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.