З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід

Новини, цікаві факти, репортажі Івано-Франківська, України та світу


Картинка Наразі ситуація у Києва близька до воєнного стану
Сьогодні, 3 грудня,керівники Івано-Франківського регіонального штабу національного спротиву Дмитро Чуйко (УНП), депутат обласної ради від «Батьківщини» Руслан Терешко, депутат обласної ради від «УДАРу» Ігор Росипайло та голова фракції «Свободи» в обласній раді Василь Попович розповіли про структуру та завдання штабу.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1146 | Дата: 03.12.2013

Картинка Організаторів скандального штурму ОДА виключили зі штабу національного спротиву
Про це повідомив під час прес-конференції керівник регіонального штабу національного спротиву в Івано-Франківську Василь Попович. Він наголосив, що штурм ОДА - приватна ініціатива Андрія Подільського та Василя Абраміва, членів організації "Тризуб", що входить у "Правий сектор".
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1612 | Дата: 03.12.2013

Картинка Вишиванюка звільнено.
Звільнено голову Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка.  Він був на посаді з березня 2010 року. Дані про це розмістив сайт адміністрації.
Указом Президента України № 623/2013 з посади голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації звільнено Михайла Вишиванюка.
Категорія: В цей день | Переглядів: 1493 | Дата: 08.11.2013

Картинка У Надвірній офіційно відкрили скейт-парк
В рамках реалізації обласного проекту «Будівництво майданчика нетрадиційного виду спорту» у міському парку імені Івана Франка відбулося відкриття скейт-парку.

З вітаннями виступили заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Калічко, голова районної ради Василь Попович та Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, повідомляє НП.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1206 | Дата: 29.10.2013

Картинка Через 45 років Париж і Нью-Йорк будуть непридатні для життя – вчені.
Через глобальне потепління ціла низка міст планети з багатомільйонним населенням можуть стати безлюдними вже через 45 років. Як повідомляє The Daily Mail, в цьому запевняють науковці з Гавайського університету, які провели дослідження росту температури за Землі з період з 1860-го до 2005-го. На думку вчених, кліматичні зміни, обумовлені діяльністю людини, вже зупинити не можливо, навіть якщо людство в один день зупинить всі заводи і відмовитися від автомобілів.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 1521 | Дата: 10.10.2013

Картинка Людмила Янукович розповіла, як президент вітав її з днем ​​народження: ну, давай, працюй, а я на Туреччину
 Дружина Віктора Януковича у свій день народження, який вона відзначає 9 жовтня, відвідала конкурс краси. Про це Людмила Янукович розповіла в коментарі "Радіо Свобода".
"Зателефонував мій чоловік, Віктор Федорович. Каже: "Ну, як ти?". Кажу: "Нічого". "Ну, давай, – каже, – працюй, а я на Туреччину". Як одна людина казала: "Лягли курсом на Туреччину". "А ти, – каже, – працюй. Добре працюєш?" Я відповідаю: "Батя, я стараюся". Ось така у нас розмова", - переповіла вона привітання президента.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1341 | Дата: 10.10.2013

Картинка Триває пісенний фестиваль "Франківський Фонтан"
В обласному центрі Прикарпаття продовжується десятитижневий пісенний фестиваль "Франківський Фонтан", в рамках якого молоді та починаючі франківські виконавці мають можливість виступити перший раз перед публікою.

 Щотижня біля центрального міського фонтану встановлюють подіум, де і відбуваються зйомки. Далі - трансляція на ОТБ "Галичина".
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1463 | Дата: 09.10.2013

Картинка Україна - Польща: Польські футболісти впевнені, що їхніх уболівальників не буде чутно.
Півзахисник збірної Польщі Матеуш Кліх задоволений, що проти України гратимуть за повних трибун, навіть якщо вся підтримка буде за "синьо-жовту" команду. "Без уболівальників грати важко, як ніби це спаринг.

Думаю, що українські фани створять пекло, а наших уболівальників чутно не буде, але ми граємо для себе, так що наше завдання - показати хороший футбол і не дати супернику розвернутися , - заявив Кліх.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1073 | Дата: 09.10.2013

Картинка Земельний конфлікт у Надвірній: Громаду міста грузять на "фені" і не дозволяють встановити хрест (фото)
Останніми днями знову зросла напруга між  громадою міста Надвірна, яка разам з Надірнянським міським головою та депутатами різних рівнів шукають вихід з ситуації, що виникла у зв’язку з приватизацією 14-ти гектарів землі в урочищі «Городище»( за мостом) у прибережній зоні річки Бистриця Надвірнянська у місті Надвірна.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1201 | Дата: 09.10.2013

Картинка Вишиванюк хоче забрати бідних жіночок з тротуару
Бюджетом передбачено 16 мільйонів гривень на створення заготівельних кооперативів у селах Івано-Франківської області. Про це повідомили на сьогоднішній колегії Івано-Франківської облдержадміністрації. Сума у 16 мільйонів гривень призначена для створення нових робочих місць для формування заготівельних кооперативів на селі.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 832 | Дата: 08.10.2013

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 347 348 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.