З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » Через 45 років Париж і Нью-Йорк будуть непридатні для життя – вчені.

Через 45 років Париж і Нью-Йорк будуть непридатні для життя – вчені.

фото Через 45 років Париж і Нью-Йорк будуть непридатні для життя – вчені.
Через глобальне потепління ціла низка міст планети з багатомільйонним населенням можуть стати безлюдними вже через 45 років. Як повідомляє The Daily Mail, в цьому запевняють науковці з Гавайського університету, які провели дослідження росту температури за Землі з період з 1860-го до 2005-го.

 На думку вчених, кліматичні зміни, обумовлені діяльністю людини, вже зупинити не можливо, навіть якщо людство в один день зупинить всі заводи і відмовитися від автомобілів.

Згідно з прогнозами дослідників, до 2100 року середня річна температура на планеті зросте на 11 градусів за Цельсієм. Однак, за словами науковців, вже через 45 років літо на планеті стане настільки спекотним, що, приміром, Нью-Йорк перестане бути придатним для життя вже в 2047-му. Також до цього часу безлюдними стануть Сан-Дієго, Орландо, Лос-Анджелес, Детроїт, Г'юстон, Чікаго, Сіетл, Остін і Далас.

 Американці будуть змушені перебратися на Аляску, де можна буде жити до 2072 року. У свою чергу британці будуть змушені покинути Лондон в 2056-му році. Всього людству доведеться залишили більше 100 міст. Переселення зачепить 5 мільярдів людей по всій планеті. Вчені кажуть, якщо негайно зупинити викиди в атмосферу, то тепловий апокаліпсис все одно настане.

Але із 5-рінчим запізненням. Читайте також: Глобальне потепління спровокує масові війни, заворушення і крадіжки по всьому світу "Чекати початку катастрофічних кліматичних змін залишилося не довго.

Тропічні країни почнуть відчувати їх вже в 2020 році. Передусім, загрозлива для життя спека почнеться в місті Манокварі у Індонезії. Це місто розташоване на екваторі", - пояснив автор дослідження Каміло Мора з Гавайського університету. Нагадаємо, що минулого року вчені запевняли, що глобальне потепління зупинилося ще 16 років тому.

Категорія:Новини світ| Перегляд:1523| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.