З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Земельний конфлікт у Надвірній: Громаду міста грузять на "фені" і не дозволяють встановити хрест (фото)

Земельний конфлікт у Надвірній: Громаду міста грузять на "фені" і не дозволяють встановити хрест (фото)

фото Земельний конфлікт у Надвірній: Громаду міста грузять на "фені" і не дозволяють встановити хрест (фото)
Останніми днями знову зросла напруга між  громадою міста Надвірна, яка разам з Надірнянським міським головою та депутатами різних рівнів шукають вихід з ситуації, що виникла у зв’язку з приватизацією 14-ти гектарів землі в урочищі «Городище»( за мостом) у прибережній зоні річки Бистриця Надвірнянська у місті Надвірна.

 

Восьмого жовтня було зроблено спробу встановити в урочищі (За мостом) металевий хрест заввишки 10 м. на місці розстрілу 82-х українських патріотів у 1942 році, але спробі Надвірнянської громади заважав депутат Івано-Франківської обласної ради Ігор Івасюк, який потрапив туди за партійним списком від ВО "Свобода" № 13 і також подібні дії чинив і депутат Івано-Франківської обласної ради Володимир Хопта.

 

Серед інших противників встановлення Хреста був помічений брат кримінального авторитета Ігоря Виннника на прізвисько (Гарік) Богдан Винник на прізвисько (Абрам), який усім намагався "рочихлити на фені" як треба себе вести.

В ході семигодинної баталії противникам встановлення пам'ятного Хреста хитрістю вдалося заблокувати підї'здні шляхи до місця загибелі українських патріотів  в часі другої світової війни. Тоді  громада вирішила встановити пам'ятний Хрест без допомоги спецтехніки, але і тут в яму глибиною близько 5-ти метрів стрибнув молодий камікадзе і заліг на дні чим унеможливив встановлення Хреста. Міліція, СБУ, представники Надвірнянської РДА дієво вплинути на ситуацію не змогли.

 

Директор організації, яка на даний час є власником землі Ігор Івасюк заявив, що він проти встановлення  Хреста, що думає справжній винуватиць земельного протистояння годі і здогадуватись, але представники влади хочуть діалогу.

 

Ситуація з діалогом нагадує історію битви Донкіхота з вітряками. Варто згадати слова з СВ. Письма - "Хто сіє вітер - пожинає бурю".

За матеріалами: http://firtka.if.ua/
Всі зображення до публікації Земельний конфлікт у Надвірній: Громаду міста грузять на "фені" і не дозволяють встановити хрест (фото)
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:1205| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.