З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 2
Гостей: 2
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » У Надвірній офіційно відкрили скейт-парк

У Надвірній офіційно відкрили скейт-парк

фото У Надвірній офіційно відкрили скейт-парк
В рамках реалізації обласного проекту «Будівництво майданчика нетрадиційного виду спорту» у міському парку імені Івана Франка відбулося відкриття скейт-парку.

З вітаннями виступили заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Калічко, голова районної ради Василь Попович та Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, повідомляє НП.

Зокрема, Роман Іваницький відзначив, що Надвірна з відкриттям цього скейт-парку подала хороший приклад Івано-Франківську та іншим містам і районним центрам нашої області. «Завдяки старанності міської та районної влад змінюється в позитивну сторону вигляд наших шкіл, садочків, ФАПів і міського парку».

Перший заступник голови РДА Володимир Калічко зазначив: «Скейт-парк відкрили для молоді Надвірної, яка зможе тут відпочивати і проводити свій час». Міський голова Зіновій Андрійович виступив із історичною довідкою про втілення в життя обласного проекту та висловив щиру вдячність представникам різних гілок влади, міським депутатам та підприємцям.

Благословили свято священики УПЦ КП та УГКЦ, а вихованці райцентру дитячої творчості подарували пісенні виступи численним глядачам. На завершення свята надвірнянська молодь показала свою майстерність із катання на велосипедах, роликах та скейтбордах та показала численні трюки.
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:1207| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.