З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід

Новини, цікаві факти, репортажі Івано-Франківська, України та світу


Картинка З наступного тижня у безкоштовні відпустки підуть усі бюджетники
Міський голова Калуша Ігор Насалик пояснив ситуацію щодо вчинку влади — тижневої безкоштовної відпустки. Схоже на те, що «акція» міської влади матиме продовження: міський голова обіцяє, що з наступного тижня у безкоштовні відпустки підуть усі бюджетники. Основана причина — немає бюджетних призначень на заробітну плату до кінця року.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 817 | Дата: 08.10.2013

Картинка Івано-Франківський облмуздрамтеатр готує прем’єри
У Івано-Франківському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. Івана Франка тривають ремонтні роботи. Але творчий колектив театру обіцяє вже незабаром представити декілька прем’єр.
Категорія: Культура | Переглядів: 1193 | Дата: 23.09.2013

Картинка Напад на журналіста здійснено у місті Надвірна (фото)
Від недавнього часу Надвірну штормить у зв’язку із приватизацією земель окремими громадянами. Напруга досягла точки кипіння, правоохоронні органи виступають у ролі статистів. Найбільше дістається журналістам які виконуючи свій професійний обов’язок ризикують своїм життям та своїх рідних. Так в ночі 17 вересня на будинок в якому проживає головний редактор телерадіокомпанії  Надвірна Всеволод Кисілевський напали невідомі особи і вчинили розбій.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 986 | Дата: 17.09.2013

Картинка У Харкові "свободівці" пікетували під Генконсульством РФ
"Ми розцінюємо те, що трапилося (інцидент в Азовському морі, внаслідок якого загинули 4 українці і одному лише Федоровичу вдалося врятуватися) як фактичне вбивство українських громадян, яке відбулося в мирний час. Прикордонна служба Росії робила все можливе, щоб сховати кінці у воду, щоб про цей інцидент не стало відомо. Крім цього, український рибалка досі не може повернутися на батьківщину", - сказав один з пікетників Валерій Коник.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 846 | Дата: 05.09.2013

Картинка Сьогодні 1 вересня - день знань!
 У неділю, 1 вересня, для українських школярів, студентів і викладачів починається новий навчальний рік.
Традиційно в цей день у школах проходять урочисті лінійки, присвячені початку навчального року.
 У школах проходить перший святковий урок, який щороку має різні теми, після якого зазвичай вирішуються організаційні питання.
Категорія: В цей день | Переглядів: 1402 | Дата: 01.09.2013

Картинка Львів'яни проти пивного фестивалю...
У Львові городяни вирішили активно перешкоджати проведенню пивного фестивалю "Львівська забава", який має відбутися з 10 по 15 вересня. "Влада схвалила ініціативу кількох пивоварень провести в місті дні масового споювання українців, іменовані фестивалем "Львівська забава".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 844 | Дата: 01.09.2013

Картинка «Прикарпатський бальзам» визнаний кращим.
20 серпня 2013 року до 22-ої Річниці Незалежності в Експоцентрі України традиційно відкрилась загальнодержавна виставкова акція "Барвиста Україна". У церемонії урочистого відкриття взяв участь заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Сень Олександр Васильович. Близько 800 експонентів з 18 областей, Автономної Республіки Крим, міст Києва та Севастополя взяли участь у цій унікальній і неповторній події.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1197 | Дата: 01.09.2013

Картинка 77% українців вважають хабарі необхідністю
За останній рік хабар давали 18,9% українців. Про це свідчать результати національного щомісячного дослідження "Омнібус", проведеного компанією TNS в Україні у серпні, пише ЛІГАБізнесІнформ. На питання соціологів, чи доводилося респондентам за останні 12 місяців давати хабар, ствердно відповіли 18,9% опитаних.
Ще 71,1% дав негативну відповідь, 3,8% вагалися з відповіддю, а 6,2% взагалі відмовилися відповідати.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 812 | Дата: 01.09.2013

Картинка 660-ту річницю Воскресінці відсвяткували з новими спортивними об’єктами.
660-ту річницю першої писемної згадки про село Воскресинці відсвяткували на Коломийщині. В рамках святкувань відбулося районне свято "ПЕТРУЄМО РАЗОМ".
Село Воскресинці одне з найстаріших на Коломийщині проте, з кожним роком його інфраструктура покращується, особливо після прийняття програми Соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича в пункті спрямованому на розвиток населених пунктів регіонів.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1422 | Дата: 18.07.2013

Картинка Сьогодні 26 ківтня 2013 року 27-ма річниця Чорнобильської катастрофи.
Цього дня по всій Україні, та й не тільки, люди вшановують пам'ять загиблих під час трагедії, згадують про героїзм пожежників, експлуатаційного персоналу станції, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.
Категорія: В цей день | Переглядів: 1246 | Дата: 26.04.2013

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 347 348 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.