З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід

Новини, цікаві факти, репортажі Івано-Франківська, України та світу


Картинка РФ більше не стратегічний партнер ЄС

Політика та військова агресія президента Росії Володимира Путіна зруйнували стратегічні партнерські стосунки з Євросоюзом: "Цих партнерських стосунків більше немає: від цього моменту Росія вже не є стратегічним партнером ЄС". Про це заявила новообраний Високий представник ЄС із зовнішньої та безпекової політики Федеріка Могеріні в іінтерв’ю італійському виданню Corriere della Sera.

Категорія: Новини світ | Переглядів: 1416 | Дата: 01.09.2014

Картинка Українські військові залишили аеропорт Луганськ - РНБО

 Українські військові відійшли з аеропорту Луганськ. Про це на брифінгу в понеділок, 1 вересня, повідомив речник РНБО Андрій Лисенко.

За його словами, це було зроблено, зважаючи на точність артилерійських ударів супротивника. За даними РНБО, у боях за луганський аеропорт українські військові у неділю знищили 7 російських танків.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1436 | Дата: 01.09.2014

Картинка У 2015 році Apple випустить 12,9 дюймовий iPad

Продажі iPad, що є для Apple другим джерелом доходу після iPhone, скорочуються вже два квартали поспіль через відсутність нових моделей і популярність смартфонів з великими екранами. Постачальники Apple вже працюють над оновленими версіями iPad і iPad mini, які можуть вийти на ринок в цьому році, до початку ключового для компанії передріздвяного сезону продажів.

Категорія: Цікаві події | Переглядів: 1388 | Дата: 29.08.2014

Картинка Два поранених українських офіцера підірвали себе разом з 12 десантниками з Костроми

За даними відомства, надійшло розпорядження сформувати і відправити на підсилення одного з підрозділів два відділення ПЗРК на чолі з командиром зенітно-ракетного дивізіону майором Олександром Кандесюком. Він, разом із ввіреним йому особовим складом, висунувся на вказані позиції. Здійснивши марш, зенітники прибули в місце розташування батальйонної групи.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1535 | Дата: 29.08.2014

Картинка Країни НАТО не готові до загрози з Росії

Я не сумніваюся, що ідея непопулярна, але наше політичне керівництво повинно це почути і зрозуміти, що воно зобов'язане вжити заходів, якщо ми серйозно вважаємо, що альянс повинен бути в змозі захистити себе в майбутньому", - сказав генерал. За його словами, країни Європи "підірвали свій військовий потенціал" і тепер повинні "залізти в кишеню і витратити гроші на оборону

Категорія: Новини світ | Переглядів: 1398 | Дата: 29.08.2014

Картинка Прикарпатця, який вчинив наїзд на трьох дітей закрили на сім років

Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 27-річного мешканця села Гвідз Надвірнянського району, котрий вчинив наїзд на трьох дітей. Смертельна аварія трапилася 20 квітня цього року у селі Гвізд. Тоді, водій перевищуючи швидкість, наїхав мікроавтобусом на пішоходів - двох школярок з 8-ми місячним хлопчиком у дитячому візку, що рухались узбіччям.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1410 | Дата: 29.08.2014

Картинка Комбат Донбасу назвав основні вимоги пікету під Генштабом

«Хочу, щоб була надана допомога побратимам під Іловайськом. Знаю, зараз запускається меседж, мовляв ситуація зараз дуже складна, і щоб врятувати Маріуполь, треба здати Іловайськ. Але дії Генштабу і раніше не були зваженими», - сказав командир батальйону.

Друга вимога – налагодити взаємодію між різними родами військ.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1449 | Дата: 28.08.2014

Картинка Хорватські фани вночі галасували під готелем Дніпра (відео)

Хорватські фани сплітського "Хайдуку" спробували завадити виспатися футболістам дніпропетровського "Дніпра", який приїхав до хорватського Спліта на матч-відповідь плей-офф Ліги Європи Гарячі ультрас сплітського клубу активно бажали нашій команді "На добраніч" під вікнами готелю, відео яке це підтверджує є на каналі "Дніпра" в Youtube.

Категорія: Спорт | Переглядів: 1355 | Дата: 28.08.2014

Картинка Родичі бійців АТО перекрили рух Пасічною

Дружини й матері прикарпатських військових провели в івано-франківському військкоматі після того, як батальйон обстріляли з мінометів, але потрібної їм реакції не отримали. Опівдні 25 серпня вони зібралися на протест. Вимагали  ротації військових із зони АТО.

Військовий комісар області Ігор Павлюк зустрівся з жінками і повідомив, що ніхто не вважає бійців 5-ого батальйону дезертирами. Сказав, що надіслав звернення до Генштабу, рішення якого очікується.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1107 | Дата: 26.08.2014

Картинка Семенченко просить допомогу у Червоного Хреста

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко відкрито звернувся до представників Червоного Хреста з проханням про термінову евакуацію поранених і тіл загиблих з оточеного Іловайська, який опинився під одним з основних ударів бойовиків.

Так, за даними комбата, необхідно вивезти 11 поранених, частина з яких отримала важкі поранення, а також 7 тіл загиблих. Усі втрати стали результатом нічного артилерійського нальоту з 220-міліметрового "Урагану" та "Градів" бойовиків.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1057 | Дата: 26.08.2014

« 1 2 3 4 ... 347 348 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.