З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід

Новини, цікаві факти, репортажі Івано-Франківська, України та світу


Картинка Українська попса розважається в Москві поки українські солдати гинуть за Батьківщину

Цими вихідними українські поп-виконавці Ані Лорак, Віра Брежнєва, Потап та Настя Каменських, отримали в Москві російську музичну премію RU TV

31 травня низка українських поп-виконавців отримали російську музичну премію RU TV.  Так, Ані Лорак отримала на цій тусовці аж дві нагороди та була визнана найбільш екстравагантною виконавицею.

Категорія: Культура | Переглядів: 1073 | Дата: 02.06.2014

Картинка Разом з Нацгвардією з терористами бореться і «Беркут»

На найнебезпечнішому блокпосту, «де обстріли з зеленки частіше, ніж дзвінки з дому, працюють не тільки військові і нацгвардійці, а й співробітники «Беркуту».

Як зазначає журналістка, під кулями вони працюють «спокійно і впевнено». «Це, в тому числі, їхній спосіб і можливість реабілітувати свій спецназ і шеврон», - вважає журналістка.

 

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 826 | Дата: 02.06.2014

Картинка Марш Єдності. Воины света - Івано-Франківськ

29 травня у Івано-Франківську відбувся МАРШ ЄДНОСТІ на підтримку мешканців Східної України, що свідомі свого походження та боряться за свою незалежність...

В марші взяли участь всі верстви населення міста Івано-Франківська і області. Разом учасники маршу заспівали пісню Воины света

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1139 | Дата: 31.05.2014

Картинка Новий транспорт для Івано-Франківців!?

Нові автобуси будуть передані в експлуатацію комунальному підприємству «Електроавтотранс». Так міська влада почала реалізовувати свої наміри із придбання нового транспорту.

 Це більш за все спричинено страйком перевізників, який відбувався нещодавно. Приватники вимагали підвищення тарифу та скорочення обсягів пільгових перевезень. Натомість міська влада мала намір підвищити вимоги до маршрутників.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1174 | Дата: 22.05.2014

Картинка Чем привлекают геймеров бесплатные игровые автоматы Обезьянки?

Игровые автоматы Обезьянки появились еще в прошлом столетии в числе первых и сразу же завоевали небывалую симпатию со стороны многочисленных геймеров всех возрастных категорий и национальностей. Объяснение такому успеху трудно было найти как в те времена, так и сейчас. Хотя в наши дни, когда предоставляется куда больше комфорта и гарантии честности, а также с применением всех навороченных новомодных технологий, в них играть гораздо приятнее, увлекательнее, прикольнее и прибыльнее.

Категорія: Цікаво | Переглядів: 1126 | Дата: 14.05.2014

Картинка День перемоги 9 травня, день торжества безсмертного подвигу народу — переможця над фашизмом...

Державне свято Радянського Союзу, що відзначалося щорічно 9 травня «на згадку про переможне завершення Великої Вітчизняної війни радянського народу проти німецько-фашистських загарбників».

 Дата пов'язана з прийняттям капітуляції Німеччини у війні в радянській зоні окупації в передмісті Берліна Карлсхорсті за московським часом. Встановлене указом президії Верховної Ради СРСР від 8 травня 1945 року (ще до підписання) як день «всенародного торжества».

Категорія: В цей день | Переглядів: 1264 | Дата: 09.05.2014

Картинка Свадебные платья 2014. Весільні платья Київ, Україна

Ще з незапам'ятних часів існує традиція , дотримуючись якої дівчини в день свого одруження одягалися в особливий наряд - вінчальну сукню. Вибір весільного вбрання для нареченої один з найромантичніших , зворушливих , але в теж час відповідальних і трудомістких моментів , так як серед величезного різноманіття моделей весільних нарядів , які представлені на сьогоднішній день у продажу , вельми скрутно відшукати відповідну модель , яка здатна буде підкреслити індивідуальність нареченої , а також допоможе створити особливий і незабутній образ.

Категорія: Цікаво | Переглядів: 1727 | Дата: 24.04.2014

Картинка Четвертий тиждень триває рейдерське захоплення військових об'єктів України ЗС РФ

 У Криму уже четвертий тиждень триває тиск контингенту ЗС РФ і усунення ЗС України після подій 16-18 березня, що мають серйозні наслідки для глобальної системи міжнародних відносин і безпеки Балкано-Кавказького та близькосхідного регіону.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1145 | Дата: 23.03.2014

Картинка Майдан онлайн. Трансляція з Майдану та вул.Грушевського
Другий день поспіль у Києві не вщухають сутички, відповідальність за які взяла організація Правий сектор. Пропонуємо відео та текстову трансляцію подій

Водохресне віче опозиції стало першим у новому році, де знову пролилася кров. Епіцентр протистояння перемістився з Майдану Незалежності на вулицю Грушевського до стадіону Динамо. Саме звідси протестувальники пішли на штурм урядового кварталу.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1521 | Дата: 21.01.2014

Картинка Рекордна колядка "Нова радість стала" пролунала на Прикарпатті
Сьогодні, 14 січня 2014р. о 14.00 год. в м.Долина на площі біля центральної ялинки по проспекту Незалежності з ініціативи громади міста було встановлено рекорд України в категорії: "Масові заходи" - наймасовіше одночасне виконання коляди "Нова радість стала".
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1485 | Дата: 15.01.2014

« 1 2 3 4 5 6 ... 347 348 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.