З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід

Новини, цікаві факти, репортажі Івано-Франківська, України та світу


Картинка Порошенко повідомив про розпуск Ради

Президент України Петро Порошенко достроково припинив повноваження Верховної Ради сьомого скликання. Повідомлення про таке рішення з'явилось в офіційному Twitter глави держави. "Це єдино правильне і відповідальне рішення. Більшість саме цих депутатів ухвалювала диктаторські закони, які забрали життя Небесної сотні.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1033 | Дата: 25.08.2014

Картинка «Прикарпаття» потребує зброї

П’ятий територіальний батальйон «Прикарпаття» повністю забезпечений бронежилетами та кевларовими касками. Про це в коментарях виданню galka.if.ua повідомила дружина одного із бійців Олена. «Вони ще місяць тому всі мали каски і навіть по два бронежилети на одного. Їм ні бронежилетів, ні касок більше не потрібно», — каже Олена. За її словами, бійці потребують зброї, з допомогою якої могли би активно протистояти ворогові.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1044 | Дата: 25.08.2014

Картинка Динамо розгромило Іллічівець

Київське "Динамо" реабілітувалося перед вболівальниками за ганебну гру з донецьким "Олімпіком". Підопічні Сергія Реброва здобули переконливу перемогу в номінально гостьовому матчі з маріупольським "Іллічівцем". Матч на НСК "Олімпійський" закінчився з рахунком 1:4.

Вже на шостій хвилині рахунок відкрив Артем Кравець. Але решта тайму пройшла у спокійному темпі.

Категорія: Спорт | Переглядів: 896 | Дата: 18.08.2014

Картинка Сили АТО взяли в кільце Горлівку, а Хрящувате зачищають від бойовиків

На Сході України сили АТО провели ряд успішних наступальних дій. Як повідомляє у себе в Facebook керівник "ІС" Дмитро Тимчук, остаточно армія взяла в кільце Горлівку. "Розвинений успіх в районі н.п.Новосвітлівка-Хрящувате з відсікання Луганська від решти території, контрольованої "ЛНР" (н.п.Хрящувате проходить зачистка від терористів), завдяки чому взята під повний контроль ділянка траси М-04", - пише Тимчук.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1016 | Дата: 18.08.2014

Картинка У Донецьку активних бойових дій немає, але ситуація дуже напружена.

Сьогодні станом на 17:00 у Донецьку активних бойових дій немає. Проте ситуація у місті залишається дуже напруженою Про це повідомляє прес-служба Донецької міськради. "У другій половині дня жителі міста повідомляли про те, що були чутні звуки залпів і вибухів із боку Ясинуватої та Червоногвардійського району Макіївки.

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 830 | Дата: 17.08.2014

Картинка У напрямку Ізварине рухається колона зі 100 російських танків

17 серпня близько 3:00 ночі була помічена колона російської бойової техніки. Колона рухалася територією Ростовської області у напрямку прикордонного пропускного пункту Ізварине, що знаходиться під контролем терористів "ЛНР". За повідомленнями очевидців, військовий "караван" з Росії налічував майже 100 танків

Категорія: Новини Україна | Переглядів: 856 | Дата: 17.08.2014

Картинка Юні франківці готуються до міжнародних змагань

Літо для одних це сонце та море, в інших - гори та ліси, дехто об'їжджає всіх родичів, а частина просто нудиться вдома. Але юні франківці вже зараз почали готуватися до вересневого фестивалю талантів.

Категорія: Культура | Переглядів: 952 | Дата: 09.07.2014

Картинка У Манявському монастирі відбулась багатотисячна молитва прочан

7 липня у древньому чоловічому Хресто-Воздвиженському монастирі у Маняві відбулося багатотисячне Богослужіння.

Божественну літургію традиційно очолив Предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату – Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. В урочистій молитві взяло участь керівництво облдержадміністрації та обласної ради.

Категорія: Культура | Переглядів: 999 | Дата: 08.07.2014

Картинка RAKOVETS FEST (Раковець фест 2014)

На фестивальній карті України з’являється нова локація! 28-29 червня у Львівській області відбудеться RAKOVETS FEST.
спочатку про місце проведення, це буде в 20-ти км від Львова в селі Раковець і поблизу є село Новосілки.
Раковець — одне із найвідоміших сіл Пустомитівського району. Воно розташоване на березі р.

Категорія: Культура | Переглядів: 1057 | Дата: 26.06.2014

Картинка Молодь - за мир в Україні

14 червня о 16.00 на Вічевому Майдані в Івано-Франківську відбудеться захід на підтримку акції «За мир в Україні». Організаторами цього дійства виступає молодіжна міжнародна організація AIESEC.

Цим заходом організатори хочуть показати жителям міста, що мир в країні досягається саме активною, рішучою, свідомою молоддю, яка не байдужа до свого майбутнього, створити атмосферу всеохоплюючої взаємної любові, поваги один до одного як підґрунтя успішного подальшого розвитку суспільства.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1361 | Дата: 12.06.2014

« 1 2 3 4 5 ... 347 348 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.