З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід

Новини, цікаві факти, репортажі Івано-Франківська, України та світу


Картинка Під крилами визвольних дум: дивізія „Галичина”
У відділі краєзнавчої літератури обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка, де в рамках циклу „Батьківщини сини незборимі” функціонує книжкова виставка „Дивізія „Галичина”: пам’ять і дослідження”, приурочена 70-річчю з часу її утворення.
Категорія: Культура | Переглядів: 1149 | Дата: 26.04.2013

Картинка Хитрий форвард Боруссії Маріо Гьотце підмочив стадіон Малаги перед матчем (ВІДЕО)
 Кумедний епізод вдалося зняти телевізійникам на стадіоні "Ла Росаледа" на відкритому тренуванні перед першим поєдинком чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів між іспанською "Малагою" і німецькою "Боруссією". Форвард команди з Дортмунда Маріо Гьотце справив малу потребу прямо за воротами.

Гьотце, мабуть, не знайшов клозету на домашньому стадіоні "Малаги". Тому футболіст, рушивши нібито подати вибитий м'яч, присів за бортиками, імітуючи розтяжку, і зробив свою справу.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 1536 | Дата: 04.04.2013

Картинка Сніговий терорист: будемо бити і вітрини, і машини, але радійте - це не шибениці на Хрещатику
Зі слів співрозмовника, ідея виникла спонтанно і заздалегідь не планувалася. "Не було конкретної мети, була ненависть. Люди показали, як вони ставляться до цієї влади. Абсолютно випадково все вийшло, - розповів він. - Ми прийшли не кидати сніжки, а відстоювати своє право на вибори. Закидати сніжками взагалі не було нашою метою, просто люди не змогли себе стримати, коли побачили цих депутатів, які вийшли із задоволеними обличчями після того, як вони наплювали на наші вимоги, хоча ми цілий день простояли, вимагаючи того, чого зараз хочуть кияни".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1033 | Дата: 04.04.2013

Картинка Нардепи-втікачі підтвердили свій вихід із Батьківщини
 Депутат від "Батьківщини" Олег Канівець вийшов із фракції у відповідь на бездіяльність її керівництва. Про це йдеться у його заяві, яку отримала "Українська правда".

"Я справді написав заяву про вихід із депутатської фракції "Батьківщина". Це було нелегке рішення. Але іншого вибору керівництво фракції - Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов - мені не залишили", - пише він.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 969 | Дата: 04.04.2013

Картинка Фінал першого шкільного чемпіонату команд КВН Лінійка+
Завтра, 5 квітня в Івано-Франківську в актовій залі Прикарпатського національного університету відбудеться фінал першого чемпіонату шкільних команд КВН "Лінійка+".

За перемогу змагатимуться п'ять команд: команда КВН ЗШ №15 "3х4", команда КВН "Не смішно" ЗШ №13, команда "Не такі, як всі" загальноосвітної школи №6, команда КВН "Школа чудес" ЗШ №7 та команда Української гімназії №1 "Бурячок".
Категорія: Анонси | Переглядів: 1680 | Дата: 04.04.2013

Картинка 430 соцпрацівників патронують родини, в яких виховуються діти з особливими потребами
Відповідно до нових соціальних ініціатив Віктора Януковича, держава робить реальні кроки у напрямку забезпечення дітей з особливими потребами умовами виховання у сім’ї.

Про це мовилося на спільній прес-конференції за участю директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації Ярослава Лагана, начальника служби у справах дітей ОДА Івана Ковалика та директора обласного центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Галини Боднар.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1470 | Дата: 04.04.2013

Картинка 300 тисяч гривень на благоустрій Івано-Франківська.
В Івано-Франківську впорядкують зелені насадження. На благоустрій парків і скверів міська влада виділила 300 тисяч гривень.

 Місцеве "Зелене господарство" розпочало формування крон дерев уздовж міських вулиць, обкопування клумб. А також комунальники зрізують старі дерев, які становлять загрозу для господарських обєктів та людей загалом.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 936 | Дата: 04.04.2013

Картинка Міс України - Анна Заячківська з Івано-Франківська
Переможниця конкурсу краси „Міс Україна 2013" Анна Заячківська повернулася до рідного Івано-Франківська щасливою і засмученою водночас. Втішена перемогою, дівчина не чекала такої кількості негативних коментарів, які з'явилися в Інтернеті одразу після церемонії нагородження
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 1788 | Дата: 03.04.2013

Картинка Зіновій Шкутяк назвав прізвища замовників відставки О.Бабій
Керівник обласної організації партії Наша Україна Зіновій Шкутяк дав прес-конференцію  з приводу подій, що відбувалися в Івано-Франківській обласній раді 29 березня. В ході прес-конференції оприлюднено заяву Президії Ради Івано-Франківської обласної організації політичної партії «Наша Україна», у якій дається оцінка подій в обласній раді, коли депутати намагалися усунути з роботи Генерального директора ОТБ «Галичина» Ольгу Бабій.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 975 | Дата: 03.04.2013

Картинка Виконавча служба наклала арешт на все майно Петра Шкутяка.
Як повідомив депутат Івано-Франківської обласної ради ("Наша Україна") Петро Шкутяк, головний державний виконавець відділу державної виконавчої служби Івано-Франківського міського управління юстиції своїм рішенням від 27 березня 2013 року наклав арешт на все майно Петра Шкутяка. Таким чином, було виконане рішення Івано-Франківського міського суду про стягнення на користь міської організації Партії регіонів 10 000 гривень.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1162 | Дата: 03.04.2013

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 347 348 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.