З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Організаторів скандального штурму ОДА виключили зі штабу національного спротиву

Організаторів скандального штурму ОДА виключили зі штабу національного спротиву

фото Організаторів скандального штурму ОДА виключили зі штабу національного спротиву
Про це повідомив під час прес-конференції керівник регіонального штабу національного спротиву в Івано-Франківську Василь Попович. Він наголосив, що штурм ОДА - приватна ініціатива Андрія Подільського та Василя Абраміва, членів організації "Тризуб", що входить у "Правий сектор".

"Ми неодноразвоо наголошували на віче, що наша акція протесту є мирною, - підкреслив Василь Попович. - Крім того, у будівлі ОДА щодня відбуваються засідання страйкового комітету. Білий будинок і так є нашим, його не потрібно захоплювати. Хлопці не врахували місцевої ситуації. а свої дії пояснили тим, що вони отримали наказ із Києва".

Доля третього організатора штурму депутата обласної ради Віктора Неміша, який є членом ВО "Свобода" буде вирішуватися на партійному з'їзді, оскільки Неміш не був членом штабу національного спротиву, зауважив Попович.

За інформацією керівників штабу, організатори штурму не заспокоїлися і, ймовірно, готують подальші провокації з застосуванням штурму адмінбудівель.

"Вони не врахували місцеву ситуацію, а виконали накази зверх". Ігор Росипайло додав, що цей інцидент варто розглядати в контексті того, що сьогодні відбувається спроба дискредитувати Івано-Франківськ як патріотичний край, дискредитувати людей, які сповідують націоналістичну ідеологію та носять червоно-чорні пов’язки.
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:1615| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.