З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Тимошенко попросить Януковича розглянути питання "Межигір'я"

Тимошенко попросить Януковича розглянути питання "Межигір'я"

фото Тимошенко попросить Януковича розглянути питання "Межигір'я"
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко має намір звернутися до президента України Віктора Януковича з тим, щоб на засіданні створеного ним Національного антикорупційного комітету першими були розглянуті питання про приватизацію шельфу Чорного моря, про діяльність швейцарського газотрейдера "РосУкрЕнерго" і повернення резиденції "Межигір'я" державі. Про це вона заявила, відкриваючи позачергове засідання уряду в понеділок в Києві, передає УНІАН.

"Я сьогодні хочу направити звернення до Януковича, щоб першими питаннями на Національному антикорупційному комітеті були розглянуті, як позбавлялася країна шельфу Чорного моря. Ми сьогодні передамо всі документи туди, передамо всі докази того, що це була велика корупція, що базувалася на постанові колишнього прем'єр-міністра Януковича", - розпочала Тимошенко.

"Друге: ми також хотіли б звернутися до НАКу і пана Януковича як його голови про те, щоб одним з перших питань було розглянуте питання "РосУкрЕнерго", яка багатьох років обезкровлювала нашу нафтогазову систему. І, до речі, один з натхненників і керівників "РосУкрЕнерго" пан Льовочкін призначений керівником Адміністрації Президента Януковича. Я думаю, що розглянути цю корупційну діяльність було б дуже логічно. І останнє питання з першочергових, які, мені здається, слід розглядати самому Януковичу як керівнику НАК – повернення з його нечесної корумпованої власності "Межигір'я" державі", - сказала прем'єр.

Вона підкреслила, що розгляд і рішення цих питань були б одними з найбільш важливих перших кроків діяльності Національного антикорупційного комітету. "Я повірю, що Янукович боротиметься з корупцією, якщо він розпочне з себе – якщо він розпочне з повернення "Межигір'я". І якщо він "Межигір'я" поверне державі, то тоді є надія, що хтось із корупцією в країні боротиметься", - сказала Тимошенко.

Прем'єр також уточнила, що після того, як звернення сьогодні буде направлене Януковичу, воно також буде надано для публікації в ЗМІ.

26 лютого Президент Янукович підписав Указ "Про створення Національного антикорупційного комітету".

28 січня Верховна Рада України створила Тимчасову слідчу комісію з питань перевірки законності передачі в оренду лідеру Партії регіонів Віктору Януковичу урядової резиденції "Межигір'я". "Регіонал" стверджує, що отримав її законно.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:890| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.