З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Янукович почав скасовувати укази Ющенка

Янукович почав скасовувати укази Ющенка

фото Янукович почав скасовувати укази Ющенка
Президент Віктор Янукович скасував указ про призначення Андрія Мирошніченка членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Відповідний указ оприлюднений на сайті глави держави.

Як відомо, 22 лютого Ющенко підписав указ про звільнення Мирошніченка.

Однак 23 лютого на сайті глави держави були оприлюднені укази про призначення Мирошніченка та Лариси Мудрак членами Нацради.

Зазначимо, Верховна Рада України встановила новий порядок припинення повноважень членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Згідно із законом, у випадках, передбачених цим законом, рішення про дострокове припинення повноважень членів Нацради приймає Верховна Рада стосовно призначених нею членів Національної ради та/або Президент України - стосовно призначених ним членів Національної ради.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:903| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.