З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Шуфрич не вірить у співпрацю БЮТ і ПР

Шуфрич не вірить у співпрацю БЮТ і ПР

фото Шуфрич не вірить у співпрацю БЮТ і ПР
Партія регіонів і БЮТ можуть об'єднатися у Верховній Раді тільки після чергових парламентських виборів. Про це заявив "регіонал" Нестор Шуфрич в ефірі програми "Чорне і біле" на телеканалі ТВі.

"Я не думаю, що найближчим часом можливо переступити і з боку Януковича, і з боку Тимошенко, через дуже особисте. Я припускаю якусь консолідацію і співпрацю лише після парламентських виборів, якщо вони будуть черговими. Коли життя ще раз покаже, що є дві домінуючі політичні сили, якщо так буде, і тоді вже народ почне підштовхувати до об'єднання", - заявив "регіонал".

При цьому Шуфрич підозрює, що глава адміністрації президента Сергій Льовочкін може зрадити Віктора Януковича. Такий висновок можна зробити з його слів в ефірі програми "Чорне та біле" на телеканалі ТВі.

Він зазначив, що у Льовочкіна "специфічна біографія": "У 2004 році в грудні-наприкінці листопада саме через нього "помаранчеві" мали доступ до Леоніда Кучми".

"Через Медведчука Порошенко, Червоненко не могли потрапляти до Кучми і вести переговори на "злиття" Януковича", - заявив "регіонал", додавши, що Віктор Ющенко і Леонід Кучма 2004 року "домовлялися через Льовочкіна".

"Наступний момент, який я не можу забути - це 2005 рік, Льовочкін і Литвин. Коли Литвин провалюється на (парламентських) виборах 2006 року, тоді у нас з'являється Льовочкін", - сказав Шуфрич.

Відповідаючи на запитання, чи намагалися вони з Льовочкіним обговорювати ці проблеми, Шуфрич сказав: "Намагалися обговорювати, але Сергій, як хитра нерпа, весь час ці питання обходить".

"Мене турбує такий аспект: а чи не зрадить він ще раз? Були ж уже сигнали на рівні чуток - Льовочкін і Арсеній Яценюк, Льовочкін і Сергій Тігіпко", - провадив далі "регіонал".

"Але якщо Віктору Федоровичу (Януковичу) зручно працювати з ним, то ми приймаємо рішення президента. Безумовно, ми переживаємо за це кадрове призначення, але сподіваємося, що воно не вплине на авторитет і рейтинг Януковича", - підкреслив він.

При цьому Шуфріч переживає, що діяльність глави Адміністрації президента України може негативно відбитися на авторитеті і рейтингу глави держави.

"Я зараз переживаю, щоб Янукович зберіг свій рейтинг. Щоб діяльність або бездіяльність Льовочкина не вплинула на авторитет і рейтинг Януковича”, – сказав він.

Водночас "регіонал" заявив: "Я майже виключаю, що у Льовочкіна буде монополія на Януковича".

"Сергій трохи передавив свої особисті стосунки з Віктором Федоровичем. Адже за логікою речей є дуже гідна посада першого помічника, або керівника групи помічників", - вважає Шуфрич.

Він також підкреслив, що Льовочкін "захотів бути головою навіть не Секретаріату, а головою Адміністрації президента".

Відповідаючи на запитання про те, чи ініціював Льовочкін перейменування Секретаріату в Адміністрацію, "регіонал" сказав: "Знаючи Віктора Федоровича, мені здається, що йому все одно, як називається канцелярія".

Зазначимо, що у липні 2009-го між Шуфричем і Льовочкіном сталася бійка. Після засідання фракції Партії регіонів у кінотеатрі "Зоряний" в Києві Шуфрич ударив Льовочкіна по обличчю.

Крім того, коментуючи інформацію про те, що новим прем'єр-міністром може стати депутат від НУ-НС Арсеній Яценюк, він заявив: "Складно собі це уявляю. Я прихильник того, щоб прем'єром був представник Партії регіонів. Швидше за все, Микола Азаров. Я тримав кулаки і вважав, що ефективним, прогресивним прем'єром може бути Борис Колесніков", - сказав "регіонал".

"Я бачу, що пішли коментарі, що можлива консолідація парламенту навколо нейтрального представника інших фракцій. Але навряд це може бути Яценюк", - зазначив Шуфрич.

Інформацію про його особисті стосунки з прем'єром Юлією Тимошенко Шуфрич назвав "казкою", яку придумав один з її конкурентів.

"Цей міф виник перед призначенням Тимошенко перший раз прем'єром у 2005 році. А потім кажуть, що нібито ця історія була придумана, щоб лякати Віктора Ющенка з боку одного з кандидатів, який конкурував з Тимошенко. Ющенко настільки ненавидів мене, щоб зупинити його прагнення призначити Тимошенко, придумали цю казку", - заявив "регіонал".

Він також вважає, що Тимошенко - "владна, сильна жінка, яка на якомусь етапі просто перегинає". "З одного боку, вона перегинає у відношенні опонентів, з іншого боку - вона дуже поверхнево оцінює своє найближче оточення. Я впевнений, що саме це її й погубить", - сказав він.

22 лютого прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що Блок Юлії Тимошенко не буде створювати коаліцію з Партією регіонів у Верховній Раді.

Шуфрич сказав, хто очолить СБУ

Службу безпеки України очолить кадровий офіцер, заявив регіонал Нестор Шуфрич в ефірі програми "Чорне таі біле" на телеканалі ТВі.

"Я впевнений, що при Вікторі Януковичі СБУ керуватиме кадровий офіцер. Я не виключаю, що це буде хтось із генералів, представлених у партії і фракції "Регіонів". Але це точно буде кадровий офіцер", - сказав він.

Коментуючи інформацію про те, що службу може очолити перший заступник глави СБУ Валерій Хорошковський, Шуфрич заявив: "Я не уявляю, щоб людина, яку призначав Ющенко своїм указом, залишилася в системі за Януковича".

"Валера (Хорошковський) непоганий хлопець, непоганий бізнесмен, але хороший хлопець - це не професія. Службою має керувати професіонал...Я не уявляю собі, щоб мільярдер керував СБУ. Я слабко уявляю, щоб за це проголосували в парламенті", - сказав він.

Крім того, "регіонал" вважає, що главу СБУ має призначати президент без узгодження з парламентом.

Раніше голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, відповідаючи на запитання, "чи може вплинути прихід до влади нового президента на роботу СБУ", що зміни в керівництві Служби безпеки України з приходом нового президента є європейською практикою і "це буде людина дуже професійна в питаннях безпеки".

Голова СБУ призначається і звільняється Верховною Радою за поданням президента.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:906| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.