З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна
Картинка Нова влада не проти пам'ятника організатору геноциду в Україні Сталіну і маршів ветеранів УПА - лише на Заході
Віце-прем'єр-міністр Володимир Семиноженко заявляє, що влада не перешкоджатиме спорудженню пам'ятника Йосипу Сталіну у Запоріжжі. Про це Семиноженко повідомив сьогодні в Кабінеті міністрів.
"Я вважаю, що в кожній області і громадській організації повинні все зробити, щоб не загострювати зіткнення різних думок. Це повинна бути громадська ініціатива, видавлювати через владу ми не будемо. Ми - за спокій, толерантність і щоб не було зіткнень, ми відповідаємо. Саме так держава і буде діяти", - сказав Семиноженко, передає УНІАН.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 741 | Дата: 31.03.2010

Картинка Тимошенко вимагає скасувати відстрочення запровадження антикорупційних законів
Наступного пленарного тижня парламентська опозиція ініціюватиме скасування закону про перенесення з 1 квітня 2010 року на 1 січня 2011 року набуття чинності антикорупційних законів. Про це сьогодні під час засідання опозиційного уряду заявила голова Координаційної ради об’єднаної парламентської опозиції Юлія Тимошенко.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 714 | Дата: 31.03.2010

Картинка Під коаліцією з'явилося 25 нових підписів. Зокрема, "нунсівця" і "бютівців"
За останню добу під коаліційною угодою з'явилося 25 нових підписів. До більшості парламентських фракцій у Верховній Раді України у вівторок долучилися депутати  Сергій Василенко (НУ-НС),  Валентин Зубов і  Олег Маліч (обидва - БЮТ ), а також 22 "регіонали", які стали народними депутатами замість тих, хто пішов працювати в уряд і адміністрацію президента.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 704 | Дата: 30.03.2010

Картинка Табачник пообіцяв залишити 12-річну систему освіти
Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник заявляє, що в школах залишиться дванадцятирічна система освіти. Про це він заявив в ефірі Радіо "Ера".
"На сьогоднішній день майже у всіх країнах Європи приблизно однакова кількість годин у середній школі. Це від 11 до 12 тисяч годин. Якщо ми перейдемо на 12-річну школу, ми приблизно будемо відповідати цим критеріям", - відзначив він.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 729 | Дата: 30.03.2010

Картинка Вперше за п'ять років парад 9 травня пройде під Червоним прапором
Президент України Віктор Янукович зібрався широко відзначити 65-річчя Перемоги у Другій світовій війні. Згідно з підписаним вчора, 24 березня, президентським указом, 9 травня військові паради, як і планувалося, пройдуть у чотирьох містах-героях - Києві, Одесі, Севастополі і Керчі. До того ж буде викарбувана ювілейна медаль "65 років Перемоги", пише газета "Сегодня".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 709 | Дата: 25.03.2010

Картинка Ющенко сподівається, що крісло сформує погляди Януковича
Екс-президент  Віктор Ющенко  вважає, що посада президента визначить погляди і дії  Віктора Януковича. Про це він сказав в інтерв'ю газеті  "КомерсантЪ-Украина", опублікованому в четвер.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 779 | Дата: 25.03.2010

Картинка Росії не достатньо отримати ГТС, щоб знизити ціни на газ для України.
Сьогодні на зустрічі прем'єр-міністрів Росії та України  Володимира Путіна і  Миколи Азарова буде обговорюватися широке коло питань - від виробництва ядерного палива до літакобудування. Крім того, створення газотранспортного консорціуму більше не є достатньою підставою для зниження ціни газу для України, пише в четвер  "Комерсант-Україна" .
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 722 | Дата: 25.03.2010

Картинка Екс-керівництво Інтерполу в Україні заявляє про викрадення баз даних національного бюро
"Я не буду категоричним, але мої джерела цю інформацію підтверджують. Йдеться про базу реєстрації осіб, фірм, автомобілів і предметів мистецтва. Її нібито продали всього за 5 тисяч доларів одному пройдисвітові без певного роду занять. Більш того, начебто виписали йому посвідчення радника Інтерполу", - сказав він.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 740 | Дата: 24.03.2010

Картинка "Бютівці" готові працювати в коаліції, заявляють у ПР
Дуже багато депутатів від БЮТ готові працювати в коаліції. Про це заявила депутат від Партії регіонів Юлія Новікова в ефірі 5 каналу.
"Кількість депутатів, які бажають працювати в коаліції, буде додаватися. По-перше, депутати не були впевнені, що так швидко створять коаліцію. Ніхто в це не вірив. У кулуарних розмовах дуже багато депутатів з фракції БЮТ хочуть і готові працювати... Я впевнена, що можливості є", - сказала вона.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 755 | Дата: 17.03.2010

Картинка Командувачі Військово-морськими і Повітряними силами армії подали у відставку
За інформацією видання, сьогодні відбудеться зустріч міністра оборони Михайла Єжеля з командувачами Військово-морськими (ВМС) і Повітряними силами (ПС) адміралом Ігорем Тенюхом і генерал-полковником Іваном Руснаком, що напередодні написали рапорти про звільнення. Як зазначило високопоставлене джерело "Ъ", на цій зустрічі міністр, скоріше за все, підпише ці заяви.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 723 | Дата: 17.03.2010

« 1 2 ... 68 69 70 71 72 73 74 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.