З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна
Картинка Олександр Медведько чекає на повернення всіх розшукуваних "злочинців"
Генпрокурор Олександр Медведько розповів про припинення карних справ, розпочатих після подій Помаранчевої революції. За словами генпрокурора всі розшукувані мають повернутись в Україну для того, щоб справи, розпочаті проти них, втратили політичний підтекст. Також Медведько пообіцяв завершити справу про вбивство Гонгадзе влітку цього року і підтвердив інформацію про отруєння Ющенка діоксином.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 746 | Дата: 20.04.2010

Картинка Влада Херсона просить автомобілістів скинутися на ремонт доріг
Вирішити питання якості дорожнього покриття за рахунок автомобілістів зібралася мерія Херсона. Влада пропонує місцевим автовласникам внести кошти до цільового фонду міської ради з ремонту і реконструкції об'єктів дорожнього господарства.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 671 | Дата: 18.04.2010

Картинка Віктор Ющенко назвав Качиньського "польським Рейганом" і пошкодував про втрату друга
Польща в особі загиблого Президента Лєха Качинського втратила великого політика. Таку думку висловив колишній Президент України Віктор Ющенко в інтерв’ю польським телеканалам під час візиту до Кракова, повідомляє прес-служба партії "Наша Україна".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 660 | Дата: 18.04.2010

Картинка Віктор Ющенко назвав Качиньського "польським Рейганом" і пошкодував про втрату друга
Польща в особі загиблого Президента Лєха Качинського втратила великого політика. Таку думку висловив колишній Президент України Віктор Ющенко в інтерв’ю польським телеканалам під час візиту до Кракова, повідомляє прес-служба партії "Наша Україна".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 670 | Дата: 18.04.2010

Картинка У Донецьку вибухнули залишки міни - двоє поранені
У Донецьку на території заводу Коксохімобладнання спалахнула вибухова речовина в корпусі міни, постраждали люди. Про це повідомляє прес-служба МНС України. Як стало відомо, 16 квітня о 14.11 під час сортування металобрухту (корпуси мінометних мін) стався спалах залишків вибухового речовини в корпусі неякісно вичищеної міни.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 704 | Дата: 17.04.2010

Картинка У Раді вважають, що міліція не причетна до нападу на журналістів газети "Експрес"
Працівники МВС не причетні до нападу на журналістів львівської газети "Експрес".Про це йдеться у рішенні комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації "Про факт перешкоджання виконанню професійних обов'язків журналістам львівської газети "Експрес", повідомляє"Українська Правда".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 725 | Дата: 16.04.2010

Картинка Опозиція вимагає від силових органів не допустити встановлення пам'ятника Сталіну у Запоріжжі
Опозиція звернеться до Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ з вимогою недопущення встановлення пам’ятника Йосипу Сталіну в Запоріжжі. Відповідну постанову сьогодні на засіданні ухвалив опозиційний уряд, передає"Вважати неприпустимим перегляд державної політики незалежної України, спрямованої на ліквідацію державних символів колишнього СРСР ...
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 818 | Дата: 16.04.2010

Картинка Турчинов заявив, що через Януковича Україна не зможе проводити науково-дослідні роботи з ураном
Україна фактично позбулася можливості проводити науково-дослідні роботи зі збагаченим ураном, зважаючи на нещодавню ініціативу президента України  Віктора Януковича  про його вивіз з країни. Таку думку висловив екс-віце-прем'єр-міністр  Олександр Турчинов  в ефірі  "5 каналу"  у середу ввечері, 14 квітня.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 740 | Дата: 15.04.2010

Картинка Опозиція в Раді посварилася зі спікером і розблокувала трибуну
Народні депутати посварилися прямо в сесійній залі. На початку засідання Верховної Ради виникла невелика суперечка між опозицією і спікером  Володимиром Литвином, передає  УНІАН. Після того як Литвин запросив на трибуну першого віце-прем'єра Андрія Клюєва представити урядову програму соціально-економічного розвитку, "бютівець" Олександр Сас заявив, що Верховна Рада не має права розглядати цю програму, оскільки вона не була вчасно подана до профільних комітетів, і ті, у свою чергу, не надали своїх висновків.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 675 | Дата: 15.04.2010

Картинка Український культурний центр написав листа Обамі і Януковичу про утиски україномовних у Харкові
Міська влада Харкова через суд домоглася виселення з приміщення українського культурного центру "Спадщина", однієї з перших громадських організацій області. У культурному центрі заявили про утиски україномовної громади Харкова і звернулися з відкритим листом до президентів України та США Віктора Януковича і Барака Обами, повідомляє Радіо Свобода.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 703 | Дата: 12.04.2010

« 1 2 ... 66 67 68 69 70 ... 73 74 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.