З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 2
Гостей: 2
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » "Бютівці" готові працювати в коаліції, заявляють у ПР

"Бютівці" готові працювати в коаліції, заявляють у ПР

фото "Бютівці" готові працювати в коаліції, заявляють у ПР
Дуже багато депутатів від БЮТ готові працювати в коаліції. Про це заявила депутат від Партії регіонів Юлія Новікова в ефірі 5 каналу.

"Кількість депутатів, які бажають працювати в коаліції, буде додаватися. По-перше, депутати не були впевнені, що так швидко створять коаліцію. Ніхто в це не вірив. У кулуарних розмовах дуже багато депутатів з фракції БЮТ хочуть і готові працювати... Я впевнена, що можливості є", - сказала вона.

Крім того, коментуючи заяви лідера Компартії Петра Симоненка щодо віце-прем'єра Сергія Тігіпка, Новікова зазначила: "Комуністи відстоюють інтереси незаможних громадян та інтереси своїх виборців".

"Це абсолютно нормально і нормальні політичні заяви, які робить Симоненко", - вважає депутат від Партії регіонів. Раніше Симоненко заявив, що Тігіпко перетворюється на "політичного шоумена".

Також Новікова вважає, що опозиція не буде блокувати роботу парламенту з метою недопущення складення присяги новими депутатами парламенту.

"Я не думаю, що опозиція блокуватиме роботу парламенту. Це було б абсолютно неконструктивно, абсолютно антинародно і антидержавно. Мені, чесно кажучи, такий варіант навіть розглядати не хочеться", - зазначила вона.

Про те, що консультації щодо переформатування чинної коаліції тривають, учора також повідомив народний депутат фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Давид Жванія.

"Консультації тривають з метою посилення коаліції шляхом входження до неї фракції НУ-НС, де є як прихильники, так і противники такого рішення", - сказав він.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:758| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.