З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Командувачі Військово-морськими і Повітряними силами армії подали у відставку

Командувачі Військово-морськими і Повітряними силами армії подали у відставку

фото Командувачі Військово-морськими і Повітряними силами армії подали у відставку
Командувач Військово-морськими силами адмірал Ігор Тенюх і командувач Повітряними силами генерал-полковник Іван Руснак подали рапорти про відставку, пише "КоммерсантЪ-Украина".

За інформацією видання, сьогодні відбудеться зустріч міністра оборони Михайла Єжеля з командувачами Військово-морськими (ВМС) і Повітряними силами (ПС) адміралом Ігорем Тенюхом і генерал-полковником Іваном Руснаком, що напередодні написали рапорти про звільнення. Як зазначило високопоставлене джерело "Ъ", на цій зустрічі міністр, скоріше за все, підпише ці заяви.

Ігор Тенюх пояснив своє рішення "морально-етичними причинами". Як зазначає видання, він є прихильником політики екс-президента Віктора Ющенка.

"Ігор Тенюх зарекомендував себе як фахівець західного спрямовання. Його навряд чи можна назвати апологетом співпраці з Росією", - сказав директор Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння Валентин Бадрак. Мотиви відставки Івана Руснака "Ъ" з'ясувати не вдалося.

Як повідомило газеті джерело в Міністерстві оборони, посада пана Тенюха найпевніше займе віце-адмірал Віктор Максимов, який є зараз першим заступником командувача ВМС. Співбесідник додав, що нинішній начальник Генерального штабу Збройних сил генерал армії Іван Свида залишиться на своїй посаді.

Свіда заявив, що чув про рапорти своїх колег, проте коментувати це відмовився. "До їх (рапортів - ред.) підписання міністром говорити про що-небудь буде некоректно", - зазначив Іван Свида.

11 березня Верховна Рада затвердила склад Кабінету міністрів на чолі з Миколою Азаровим. Міністром оборони в нім став Михайло Єжель. У 1996-2001 роках він обіймав посаду заступника міністра оборони - командувача Військово-морських сил. У 2001-2003 роках Єжель був головнокомандувачем Військово-морських сил.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:728| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.