З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Сніговий терорист: будемо бити і вітрини, і машини, але радійте - це не шибениці на Хрещатику

Сніговий терорист: будемо бити і вітрини, і машини, але радійте - це не шибениці на Хрещатику

фото Сніговий терорист: будемо бити і вітрини, і машини, але радійте - це не шибениці на Хрещатику
 Один з тих, що закидали народних депутатів від Партії регіонів снігом і льодом заперечує спланований характер інциденту. Виданню "КоммерсантЪ-Украина" вдалося поспілкуватися з ним на умовах анонімності.

Зі слів співрозмовника, ідея виникла спонтанно і заздалегідь не планувалася. "Не було конкретної мети, була ненависть. Люди показали, як вони ставляться до цієї влади. Абсолютно випадково все вийшло, - розповів він. - Ми прийшли не кидати сніжки, а відстоювати своє право на вибори. Закидати сніжками взагалі не було нашою метою, просто люди не змогли себе стримати, коли побачили цих депутатів, які вийшли із задоволеними обличчями після того, як вони наплювали на наші вимоги, хоча ми цілий день простояли, вимагаючи того, чого зараз хочуть кияни".

При цьому він запевняє, що закидали сніжками не тільки жінок-депутатів.

"Це пропаганда Партії регіонів. Вони вже почали кричати про те, що опозиція почала фашистський терор. Який терор? Які жінки? Комуніст Кілінкаров - жінка? Тушки Табалови - жінки? Лук'янов що, теж жінка? Сніг кидали не в жінок, а в представників влади. Я підкреслю - саме сніг, а не лід або камені, як сьогодні заявляють у Партії регіонів. Але вони заслужили це, особливо комуністи, які відмовилися встати під час хвилини мовчання в пам'ять жертв Голодомору", - заявив він.

Співрозмовник видання також заперечує, що подія свідчить про зміну тактики і форм протесту.

Так, на запитання, чи не підуть за сніжками підпали автомобілів депутатів або биття вітрин, він відповів так: "Ще раз кажу - це спонтанно вийшло. Це не якась нова тактика. Це хвиля гніву молодняку, хоча там не тільки молодняк був, бабки якісь теж кидали і жінки, яких я не знаю. Ми б з радістю спалили не тільки машини депутатів, особливо після їх рішення щодо Голодомору. Плюнули українцям в обличчя і скаржаться на сніжки, сам поміркуй - смішно навіть! Думаю, що скоро буде все, що ти кажеш, - і вітрини, і машини. І хай радіють, що це, а не шибениці на Хрещатику".

Нагадаємо, 3 квітня Головне управління МВС Києва почало кримінальне провадження за фактом нападу на народного депутата Ірину Горіну (Партія регіонів). 2 квітня під час акцій протесту опозиції невідомі закидали її снігом і льодом. У результаті лікарі діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму. Крім Горіної, під обстріл потрапили ще кілька депутатів.

У рамках досудового слідства у цій справі міліція 3 квітня викликала на допити сімох представників партії "Свобода". Їх відпустили лише пізно ввечері після втручання народних депутатів від партії.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:1035| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Україна, мітинги, Терорист
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.