З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 2
Гостей: 2
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Четвертий тиждень триває рейдерське захоплення військових об'єктів України ЗС РФ

Четвертий тиждень триває рейдерське захоплення військових об'єктів України ЗС РФ

фото Четвертий тиждень триває рейдерське захоплення військових об'єктів України ЗС РФ

 У Криму уже четвертий тиждень триває тиск контингенту ЗС РФ і усунення ЗС України після подій 16-18 березня, що мають серйозні наслідки для глобальної системи міжнародних відносин і безпеки Балкано-Кавказького та близькосхідного регіону.

Станом на 08.00 ранку неділі, 23 березня, українські кораблі, які продовжують перебувати в озері Донузлав (Крим), готуються до штурму. Про це з посиланням на главу медіацентру Міноборони Криму Владислава Селезньова повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на 5 канал.

За його словами, судна ВМФ України продовжують блокувати російські кораблі, які провели маневри, мабуть, готуючись до атаки. Екіпажі українських кораблів продовжують бути вірними присязі і Україні, відмовляючись здаватися окупантам.

Увечері суботи, 22 березня, в Криму після двогодинного штурму представники "самооборони Криму" та спецпідрозділу Збройних сил РФ захопили український корабель "Славутич". Про це повідомив голова медіа центру Міноборони в Криму Владислав Селезньов з посиланням на свої джерела, передає "Українська правда".

"Штурмовики були озброєні бойовою зброєю. Оборону корабля прорвали через ДКП, висадившись на борт корабля з буксирів. Постраждалих серед членів екіпажу немає. Особовий склад корабля зійшов на берег", - зазначив Селезньов.

Раніше джерела повідомили, що "корабель" Славутич" громили близько 50 чоловік у цивільному з кувалдами, лунали постріли".

Як повідомлялося, 22 березня корвет "Вінниця" перейшов під контроль ЗС РФ.

Нагадаємо, 21 березня заблоковані в Донузлаві українські кораблі безуспішно намагалися прорвати блокаду.

Категорія:Новини Україна| Перегляд:1146| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.