З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » У Донецьку активних бойових дій немає, але ситуація дуже напружена.

У Донецьку активних бойових дій немає, але ситуація дуже напружена.

фото У Донецьку активних бойових дій немає, але ситуація дуже напружена.

Сьогодні станом на 17:00 у Донецьку активних бойових дій немає. Проте ситуація у місті залишається дуже напруженою Про це повідомляє прес-служба Донецької міськради. "У другій половині дня жителі міста повідомляли про те, що були чутні звуки залпів і вибухів із боку Ясинуватої та Червоногвардійського району Макіївки. Як повідомляється в матеріалі ТСН.

Станом на 17:00 бойові дії не ведуться, але обстановка в місті залишається напруженою", - зазначили в міськраді. Крім того, у Донецьку продовжують відновлювати інфраструктуру, яку пошкодили через бойові дії. Зокрема, енергетики компанії "ДТЕК" відновили світло в 10 тисячах приватних будинків і квартир селищ шахт Абакумова і Трудовська. "Без електроенергії, як і раніше, залишаються жителі трьох багатоповерхових будинків селища Грабари, а також Адмінмістечко і селище шахти Панфіловська в Куйбишевському районі.

Через періодичні обстріли бригади енергетиків не можуть приступити до ремонту ліній. О 17:00 відновився рух тролейбусів по маршруту №7", - констатували у міськраді. Нагадаємо, терористи окупували Донецьк ще навесні.

Сили АТО вже підійшли впритул до міста, оточили його, аби звільнити від бойовиків.

Категорія:Новини Україна| Перегляд:826| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.