З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » 77% українців вважають хабарі необхідністю

77% українців вважають хабарі необхідністю

фото 77% українців вважають хабарі необхідністю
За останній рік хабар давали 18,9% українців. Про це свідчать результати національного щомісячного дослідження "Омнібус", проведеного компанією TNS в Україні у серпні, пише ЛІГАБізнесІнформ. На питання соціологів, чи доводилося респондентам за останні 12 місяців давати хабар, ствердно відповіли 18,9% опитаних.
Ще 71,1% дав негативну відповідь, 3,8% вагалися з відповіддю, а 6,2% взагалі відмовилися відповідати.

При цьому 77,6% респондентів тією чи іншою мірою визнають необхідність хабара. З них 28,2% вважають, що хабар потрібен завжди і без нього в Україні нічого не можна вирішити. 24,3% визнали, що хабар потрібен в окремих випадках, а 25,1% вказали, що в окремих випадках без хабара можна обійтися.

Ще 9,6% опитаних переконані, що без хабара можна обійтися в більшості випадків. І тільки 12,8% відзначили, що підкуп не потрібен взагалі. Опитування проводилося серед населення віком від 16 до 75 років. Похибка вибірки не перевищує 3%. Нагадаємо: в Україні регулярно виникають скандали, пов'язані з хабарництвом чиновників.

Остання гучна справа – затримання ректора Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника. 27 липня міліція затримала його під час отримання хабара у розмірі 40 тис. грн і 80 тис. грн від двох громадян України за вступ їхніх родичів до ВНЗ.

Згодом ректор утік з-під домашнього арешту, його оголосили в розшук. Нещодавно джерела в МВС повідомили, що правоохоронці встановили місцезнаходження Мельника і готуються до його затримання.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:822| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): хабар, хабарі
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.